IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

a niakoi moge li da mi dade kotiriovka za eur/chf pls.

Коментар

• eur/usd

forexboy - zakrili kasite ?

Коментар

• eur/usd

dobro utro na vsi4ki

Коментар

• eur/usd

sto kvo stava s eur/usd

Коментар

• eur/usd

az sasto tia idioti tocno kogato otkria golemi pozicii i stranicata im se precakva

Коментар

• eur/usd

Изглежда че има някакъв проблем със СПЕКтър Нет....

Коментар

• eur/usd

Pri men go nyama tozi problem, no kato gledam kvo stava, po-dobre da go imashe.

Коментар

• eur/usd

Ot 20 min ne moga da se svarja s servera na deltata......niakoi da ima sa6tia problem?

Коментар

• eur/usd

Privet na vsi4ki ! Tri meseca ne vi biah pisal i mai nai-nakraia doide i moia den.Kakto znaete
                    opitah se da hvana trend-reversala,s edna edni4ka cel-da ne si igraia na 6ikalki - intraday i tem podobni
                    gubi vreme,a da ostana s kupeni dolari dylgo vreme ,no za 25-30 figuri.4udesna idea s lo6a realizacia.
                    Skysih ne si spomnqm to4no ,no okolo 1.2125.Kakvo mi e bilo prez tezi meseci samo az si znam.
                    S dve dumi:nabutah pari za 2 apartamenta,za da idyrga do 1.35 i se opitvah da optimiziram kursa
                    bez da vdigam broikata na lotovete.Pri pyrvoto hodene do 1.2350 az biah mnogo blizo - 1.2287
                    no ne doide.Sega cenata mi e 1.2379.Kasae se za 250000 prodadeni evra...Sega na 1.2350 6te mahna 1/2
                    na 1.2335 - 1/4 -ubeden sym - 6te go ima i ostanaloto 6te stopiram na1.24 . Logikata mi e ,4e
                    idiotite,koito dvijat pazara pak 6te testvat ve4e za posledno 1.29/30 i 6te mi dadat 6ans da
                    4akam smianata na trenda,no ot mnogo po-uda4no nivo.Ako oba4e reversa ve4e e zapo4nal ,koeto hi4 ne e neveroiatno
                    napravo bih umrial ot iad.Ve4e vi pisah ,4e imam tyrpenieto da po4akam i 2 godini ako se nalogi.
                    GL.

Коментар

• eur/usd

Vupreki vsichko u nyakoi ne izchezva jelanieto da se zayajdat. Choveko, jivei si jivota, az moga da sushtestvuvam znaeiki che si po-umen ot men. I ti bi tryabvalo da mojesh znaeki che sum po-tup ot teb.
                      Работа и заплата?

Коментар

• eur/usd

Сигурно сте забелязали, ама и аз да кажа. В момента се опитва пробив на трендовата линия на дневния график. Засега не успява...

Коментар

• eur/usd

mersi za komplimenta.
                          Работа и заплата?

Коментар

• eur/usd

Abe momcence to s pisane ne stava a s argumenti, a pri teb lipsvat
                            znaci si e toto .

Коментар

• eur/usd

Pokazatelno e sled loshite novini ot USA, che $ zapochna da poskupva. Nyakoi ot golemite prosto taka iska.
                              Работа и заплата?

Коментар

• eur/usd

03
                                19:09
                                ][ u ioy: eur/$

отговор
                                1.2444-poslednite vi 6ansove za sell.Az otdavna vi pi6a targeta.Oba4e nqkoi ima interes da gubite i trie
                                postovete mi.
                                ][ u ioy: eur/$

отговор
                                sell,trg1,2373;1.22;1.2123;1.2076;1.2020;1.1934

I drug pyt slu6aite !

Коментар

Working...
                                X