If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ot 20 min ne moga da se svarja s servera na deltata......niakoi da ima sa6tia problem?
Коментар
�
selloff
eur/usd
Privet na vsi4ki ! Tri meseca ne vi biah pisal i mai nai-nakraia doide i moia den.Kakto znaete
opitah se da hvana trend-reversala,s edna edni4ka cel-da ne si igraia na 6ikalki - intraday i tem podobni
gubi vreme,a da ostana s kupeni dolari dylgo vreme ,no za 25-30 figuri.4udesna idea s lo6a realizacia.
Skysih ne si spomnqm to4no ,no okolo 1.2125.Kakvo mi e bilo prez tezi meseci samo az si znam.
S dve dumi:nabutah pari za 2 apartamenta,za da idyrga do 1.35 i se opitvah da optimiziram kursa
bez da vdigam broikata na lotovete.Pri pyrvoto hodene do 1.2350 az biah mnogo blizo - 1.2287
no ne doide.Sega cenata mi e 1.2379.Kasae se za 250000 prodadeni evra...Sega na 1.2350 6te mahna 1/2
na 1.2335 - 1/4 -ubeden sym - 6te go ima i ostanaloto 6te stopiram na1.24 . Logikata mi e ,4e
idiotite,koito dvijat pazara pak 6te testvat ve4e za posledno 1.29/30 i 6te mi dadat 6ans da
4akam smianata na trenda,no ot mnogo po-uda4no nivo.Ako oba4e reversa ve4e e zapo4nal ,koeto hi4 ne e neveroiatno
napravo bih umrial ot iad.Ve4e vi pisah ,4e imam tyrpenieto da po4akam i 2 godini ako se nalogi.
GL.
Vupreki vsichko u nyakoi ne izchezva jelanieto da se zayajdat. Choveko, jivei si jivota, az moga da sushtestvuvam znaeiki che si po-umen ot men. I ti bi tryabvalo da mojesh znaeki che sum po-tup ot teb.
Коментар