IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gbp/chf

някой с мнение в кроса ?

Коментар

• eur/usd

Bravo man, i az sum na tova mnenie, no nyakoi hora reshiha che samo "vulnovata" terapiya moje da me izlekuva.
      Работа и заплата?

Коментар

• eur/usd

Trite malki svesti ot poslednite tri dni na daily me navejdat na misalta che "podskocite" ot 1.2380(70) sa po skoro zakriti short pozicii i dulgi v ramkite na denia.Mislia che dnes ste imame dvijenie kam 1.233 (1.227).Uspeh na vsichki.

Коментар

• eur/usd

6te se vdiga ili nema da se vdiga... tova e vyprosa! uspeh na vsichki spekulanti!

Коментар

• eur/usd

selloff ti si znaesh kolko nervi si vkaral, no ne povtarqi starata greshka da zatvarqsh na malka pechalba, a stopa da ti e 1.35??? na 1.233 ima edin krasiv fraktal, koito vseki go vijda i vapreki fiboto na dnevna okolo 1.2335 si mislq che moje da posledva nqkakvo po-profitno dvijenie nadolu, no pak shte ima rechi dnes i ti i znaesh nai-dobre....

Коментар

• eur/usd

Kuki,pri sega6nite ceni na apartamentite verno se poizhvyrlih) Vse pak37000 evro ne e malka suma.
              Dyrga ia tam da si kupq spokoistvie.Lo6oto e ,4e polovinata sa na brat mi i podlejat na vry6tane (

Коментар

• eur/usd

sell eur/usd 1.2389 stop 1.24/move it/ pri 1.2329 dobavqne, t.p......... koi kolkoto nervi ima

Коментар

• eur/usd

Za glashatai : platformata dava vyzmojnost za 100% hedgirane- otkriva6 i v dvete posoki
                  bez dopylnitelen margin i bez da ti zakrivat pyrvona4alnata poziciq.No pogledni : az tolkova 4akah
                  bez da hedgiram ,sega e tolkova blizo do men,a i do tehni4eski vajno nivo.Pak li
                  6te ide do Rim,bez da vidi papata-1.2330?

Коментар

• eur/usd

но не е въпроса само в сумите естествено - ако търгуваме правилно, ще печелим независимо от размера на вложените средства - един с хиляда, друг с милион
                    и така..

Коментар

• eur/usd

seloff, защото спомена 2 апартамента че си набутал затова попитах
                      сега те разбрах правилно - със 2500 евро си отворил позиция за 250000 евро...

Коментар

• gbp/usd

Forexboy, аз съм решил, че кабела формира триъгълник. Сега е в "е", и ако е така-трябва да пада.

Коментар

• gbp/usd

Гледам кабела, че развява байраци Някой да има по-подробни наблюдения?

Коментар

• eur/usd

Kuki поздравления за стопа. От доста години се занимавам с forex, но не си спомням да съм успял да преценя стоп с точност от 1 pips.
                            За selloff. По - добре хеджирай. В GBP/USD мисля е по-добре от USD/CHF, но аз не движа пазара все пак.

Коментар

• eur/usd

men, аз не бях известно време пред РС-то, а пък и позицията ми е при Делтата с чиято платформа нямам връзка
                              Куки, нивото можеше да е с 30 пипса по-добро, но това вече е минало и заминало, мисля че докато не пробие отгоре канала на 1Н, няма сигурност че сме спасили кожата

Коментар

• eur/usd

Kuki,igraia v PK95 za6toto tam ne na4isliavat roll-over.Tam obemite sa 0.1 lot =10000 edinici ot tyrguvanata
                                valuta.Az imam otkriti 25 takiva po 0.1 = 2.5=250000 evro.Margina si e 1%.4ak nad 50 lota stava
                                2.5%.Tova oba4e e kolosalna cifra. GL

Коментар

Working...
                                X