If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Trite malki svesti ot poslednite tri dni na daily me navejdat na misalta che "podskocite" ot 1.2380(70) sa po skoro zakriti short pozicii i dulgi v ramkite na denia.Mislia che dnes ste imame dvijenie kam 1.233 (1.227).Uspeh na vsichki.
Коментар
jupka
eur/usd
6te se vdiga ili nema da se vdiga... tova e vyprosa! uspeh na vsichki spekulanti!
selloff ti si znaesh kolko nervi si vkaral, no ne povtarqi starata greshka da zatvarqsh na malka pechalba, a stopa da ti e 1.35??? na 1.233 ima edin krasiv fraktal, koito vseki go vijda i vapreki fiboto na dnevna okolo 1.2335 si mislq che moje da posledva nqkakvo po-profitno dvijenie nadolu, no pak shte ima rechi dnes i ti i znaesh nai-dobre....
Коментар
selloff
eur/usd
Kuki,pri sega6nite ceni na apartamentite verno se poizhvyrlih) Vse pak37000 evro ne e malka suma.
Dyrga ia tam da si kupq spokoistvie.Lo6oto e ,4e polovinata sa na brat mi i podlejat na vry6tane (
sell eur/usd 1.2389 stop 1.24/move it/ pri 1.2329 dobavqne, t.p......... koi kolkoto nervi ima
Коментар
selloff
eur/usd
Za glashatai : platformata dava vyzmojnost za 100% hedgirane- otkriva6 i v dvete posoki
bez dopylnitelen margin i bez da ti zakrivat pyrvona4alnata poziciq.No pogledni : az tolkova 4akah
bez da hedgiram ,sega e tolkova blizo do men,a i do tehni4eski vajno nivo.Pak li
6te ide do Rim,bez da vidi papata-1.2330?
но не е въпроса само в сумите естествено - ако търгуваме правилно, ще печелим независимо от размера на вложените средства - един с хиляда, друг с милион
и така..
Гледам кабела, че развява байраци Някой да има по-подробни наблюдения?
Коментар
glashatai
eur/usd
Kuki поздравления за стопа. От доста години се занимавам с forex, но не си спомням да съм успял да преценя стоп с точност от 1 pips.
За selloff. По - добре хеджирай. В GBP/USD мисля е по-добре от USD/CHF, но аз не движа пазара все пак.
men, аз не бях известно време пред РС-то, а пък и позицията ми е при Делтата с чиято платформа нямам връзка
Куки, нивото можеше да е с 30 пипса по-добро, но това вече е минало и заминало, мисля че докато не пробие отгоре канала на 1Н, няма сигурност че сме спасили кожата
Коментар
selloff
eur/usd
Kuki,igraia v PK95 za6toto tam ne na4isliavat roll-over.Tam obemite sa 0.1 lot =10000 edinici ot tyrguvanata
valuta.Az imam otkriti 25 takiva po 0.1 = 2.5=250000 evro.Margina si e 1%.4ak nad 50 lota stava
2.5%.Tova oba4e e kolosalna cifra. GL
Коментар