IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Такова дърво скоро не бях гризал((Сутринта беше 1.24.Оставих си бай-лимит на1.2386...
    Е и сел от 1.2520.Чак сега се прибрах,така се стекоха обстоятелствата.Когато съм пред
    монитора винаги играя със САР.И смея да кажа ,че рядко излизам на загуба.Удари ли ми САР-а
    по-често мъничък профит или 0:0.Е сега вече не знам кой път да хвана.Да затварям ли на
    дъното за деня , да реверсирам ли и то за цели 180 пипса.Ужас,ужас(( Евала на селоф;
    аз също отдавна съм по-скоро мечка,затова и такъв глупав ник си лепнах,а то сега излиза,
    че сам се изгаврих със себе си.Някой може ли да пише каква причина стои зад това зверско

срутване?само техниката ли е- 1.2330 е много важно фибо или има и друго?Ех дяволите
    да го вземат ((((

Коментар

• eur/usd

mislq 4e za momenta wmesto srestu $ moje da se wleze srestu cad s eur. wse pak dnes swaliha lihvite
      no eur/$ pomlq situaciqta

Коментар

• eur/usd

Kato mi izshtraka nqkoi ot 2-ta limita sha razbera imam li roga, kopita ili puk sum s lapi... . Uspeh!

Коментар

• eur/usd

razbira se 4e ste se buy-wa sega. po4ti nqma na4in da ne warne nagore. blizkite stopowe sa opasna rabota oba4e
          nai dobre e iz4akwane i buy na US close ili oste po sigurno utre da se igrae 80-20

Коментар

• eur/usd

Az si mislq za BUY ot tekyshtite niva s stop 2186 no neshto ne mi stiska. Nqkoi drug da se e izduljil ve4e

Коментар

• eur/usd

Има ли живи бикове? Аз пак купих на 1.2204. Стоп 1.2169. Упорит съм.

FX не реагирует на слова Гринспена о долларе.

21:16 2.March.2004

Председатель ФРС Алан Гринспен повторил несколько минут назад в ходе своего выступления в Нью-Йорке, что снижение курса доллара должно в итоге обуздать торговый дефицит США без серьезных негативных последствий. "Валютный курс, который мы наблюдали в последнее время, в конце концов должен помочь сократить наш дефицит текущего счета, поскольку иностранные производители будут экспортировать свои товары в США в меньшем объеме", - сказал Гринспен. Глава Фед не считает, что значительные валютные интервенции со стороны азиатских центробанков являются причиной роста курса евро к доллару. Напомним, эта позиция полностью соответствует тому, что было сказано в феврале в Конгрессе.

Коментар

• eur/usd

tedpl, valna 5 moje da bade i 0,618 ot valna 1 ,no neka da vidim parvo nachaloto i.Uspeh

Коментар

• eur/usd

Гринспен: Азиатская интервенция на рынке форекс не оказывает большого влияния на пару доллар/евро
                  20:38 Гринспен: Падение доллара очевидно поможет покрыть дефицит платежного баланса

Коментар

• eur/usd

...puk i s 6 pipsa sha otnesesh prosto 6 pipsa loss s OGROMNA veroqtnost. edna fluktuacia i ...

Коментар

• eur/usd

vladi:

Eee men me e shobe taka.. po 2 lota za test, i ko trudne kato tovaren vlak togava poveche... Sus trailing stop sled dobavqneto ko moje...

Коментар

• eur/usd

kum ghost:
                        ) i az podobno, no +/- 30 ot sega, i stop na 6 pipsa ot tqh, za tova puk s cqlata mi smetka
                        prejalil sum veche eventualnata zaguba.. da stava kawkoto shte.. tozi greenspan e prosto edno golqmo MENTE.. za 1h nishto da nestane ((

Коментар

• nai dobrite

Te se vijdat dve sedmici predi dvijenieto.Spekulaciata ne e igra,hazart ili ezi-tura,
                          a mnogo trudna mislovna deinost.Eto zatova sym the best

Коментар

• eur/usd

http://www.alpari-idc.ru/analytics/e...004/eurusd.php

Коментар

• eur/usd

Az poneje sum ot nepoznavashtite predimno , zatova si turnah (na 1.22) 2 limita za buy i sell na po +/- 40 pipsa ottuka
                              i krotko chakam... nakudeto trugne stabilno shte dobavqm . Stopove na po -35-40 naobratno. Ili shte grizna malko ili shte izkaram dvoino pone...

Turpq kritika otvsqkude sigurno ama.... nepoznavashta mi rabota

Коментар

• usd/chf

Moze da e polezen analiz za niakoi, za men e

http://www.alpari-idc.ru/analytics/e...004/usdchf.php

Коментар

Working...
                                X