IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нов FOREX анализ

Шарк,Интра,
    Ееегаатии каа пиште нее мооа нишшто вии рразбера !!!????Лека Ви нощ.

Коментар

• Нов FOREX анализ

Probval sam gi no ne smqtam che sa naj dobrite sredstva za analizi mogat samo da te orientirat ))
      mislq da nahakam alaeri i da polegna !
      Uspex na vi4ki kojto ostavat budni

Коментар

• Нов FOREX анализ

da, osven che e na aplet imat imat dosta predimstva (niama ogranichenie po lotove, niama neshta ot sorta na "price chnged", grafikite sa poveche ot dobri)
        e, max. levertage e 1:50, no tova se prejiviava, inache za bankov prevod ti udyrjat 40$

Коментар

• Нов FOREX анализ

Znam gi ot minaliq mesec ve4e ima po 60 $ obslugvane na bankata za prevodi
          az sam ot long ot 2105 pak sutrinta short i mi se nasybra dosta tolkova necha izchetoh i kakto igraq srechu vsichki analizatori i mi e dosta trudno .
          Na Oanda -ta ne mi haresva che e na java apleti inache drugi zabeleshki nqmam kym brokera

Коментар

• Нов FOREX анализ

dydlyg sym ot 1.2120 inache rabotia s oanda, (www.oanda.com)

Коментар

• Нов FOREX анализ

Ot kade imash poziciq ?
              i koj ti e broker ?

Коментар

• Нов FOREX анализ

i moita e taka, zatova sedia sega i se dzveria kato izoglaven..

Коментар

• Нов FOREX анализ

da ima go tova no trqbva da se podyrga ot brokera takiva sa MetaTrade platformite tezi kojto gi i nakojto mi e accounta go nqmat tova

Коментар

• Нов FOREX анализ

niakoi beshe pisal predi vreme cfhe platformata mu pozvoliava da zadade stopa avtomatichno da se dvizhi sys grafikata, t.e. zadavash 50p i dremvash )

Коментар

• Нов FOREX анализ

na 2284 da vi pretesnqva necho ??

Коментар

• Нов FOREX анализ

2290 e dobre ama ela ti da mi myrdash stopa pak az da podremna 2-3 4asa

Коментар

• Нов FOREX анализ

Spored men shte ima korekcia pone do 1.2290 fibo(38.2)...

Коментар

• Нов FOREX анализ

Pochnax ne H&S-ri da vigdam ami i figuri kojto gi nqma v analiza .....
                            )))

Коментар

• Нов FOREX анализ

Blagodarq mnogo az karam zad trenda s stop-a ama ne znam do kade che izdyrga sutrinta bqx short sega pak long
                              hubavo e da go hvanesh i v dvete posoki no se izmarqsh do bezumie

Коментар

• Нов FOREX анализ

vsi4ki analizi so4at target 1,24

Коментар

Working...
                                X