IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някои насоки за предстоящата седмица

здравей Д-р Хъ. Би ли ми препоръчал някоя интересна книга от която си научил интересни неща. Нещо което е най близко до практиката.
    Благодаря.
    Успех на всички!

Коментар

Кукувицата,не ми отговори на въпроса:нали ти е ясен смисъла на числата между
      началния и краиния таргет.Не ги пиша от нямане на работа. Понеже много тук
      те копират ти казвам,че не съм очаквал и от теб гаври,но както и да е....
      На търговеца с ник selloff искам да ти кажа,че ти липсват точно 2 неща за да си
      реализираш целта.Кукувицата открих,че много правилно ти е казал "Мисли локално
      действай глобално." Цифрите,които съпъстват тази много хубава и вярна мисъл
      обаче не приемам,но това не е темата.Ти , без да можеш,сигурен съм, да се обосновеш
      някак си си налучкал,че трейдинга може да е печеливш само ако се спазва горната мисъл
      и най вече:ГЛОБАЛНО.Търгуването всеки ден е безценен подарък за брокерите ви,
      то е много по-нервно,нискодоходно,мъчнопредвидимо и още много такива.Да наистина
      много по-печеливша МОЖЕ да бъде търговия,базирана на по- глобални изводи
      и следователно с много малко влизания,но за по продължителни периоди.
      Кои неща ти липсват?
      1. При по-печелившия начин на търгуване се изисква много точно филтриран вход,а
      ти си допуснал да влачиш месеци губеща позиция и то с 6-7-8 фигури !
      Извода е , че ти липсва теоритична,а може би и практическа подготовка.
      2.Липсва ти,казано като в моя край"сърце" за тази работа.С прибързаното си затваряне
      ми показа,че трябва да тренираш и психиката си.Да чакаш месеци и накрая да пропуснеш
      с голяма по обем позиция поне 1,5 фигури толкова лесни за взимане !
      Въпреки това успехи !

Коментар

• Euroassault

www.deltastock.bg, ot tam ima link kam forum. Temata e Q&A

Коментар

• Euroassault

da kaf adres e tizi forum?

Коментар

• Euroassault

Не знам дали някой следи форумите на Делтата, но там има
            един невероятен образ с горния ник. От един час чета и
            искрено се забавлявам. Евала му за мерака!

Успех на всички през започващата седмица!

Коментар

o6te ne rabotat

Коментар

• forum

Zdraveite na vsichki ..))
                Niakolko dni me niamashe ....sega se pribiram i gledam che sa se sluchvali interesni neshta)
                Dano tazi sedmica e dobra za vsichki))

Коментар

kagete DELTA ot kolko zapo4vat da kotirat
                  za6toto sega im se smeniat kotirovkite rabotiat li ?

Коментар

GBP/CHF 2.30 eur/GBP .6850 vaob6te spored men silen natisk varhu GBP

Коментар

• forum

cast away-????-koi li 6te e

Коментар

• forum

Mnogo molia, ako imate linkowe za Eliot, kydeto e prakticheski obiasnen enter i Exit, molia napishete.

Коментар

• forum

][ u ioy,
                          извърташ го и копираш само нещата които са ти изгодни...
                          аз коментирах една твоя реплика, ти ми се измъкваш чрез друго, което не си написал, а какво ми е ясно и неясно на мене си е лично мой проблем, ок?
                          но няма значение аз в спорове с никой тук няма да влизам - просто не ми е интересно.
                          в това че гледаш само надолу няма нищо лошо. най-малкото за мене.

а за титлата "най-добър трейдър" - щом смяташ че с 1 сделка можеш да станеш най-добрия - това вече си е твой проблем, не мой
                          успех

Коментар

"На следующей неделе мы ждем настолько важные данные, что их результаты могли бы затмить сегодняшние негативные цифры по рынку труда", - говорит Майкл Вулфолк, старший валютный аналитик в Bank of New York. Общие итоги международной торговли, розничные продажи, сальдо по текущим операциям США и предварительное значение индекса потребительских настроений Мичиганского Университета - если эти отчеты будут благосклонными в плане подтверждения силы восстановления американской экономики, они могли бы вновь повернуть поток капитала в пользу доллара, говорит он. "$ 40 млрд. дефицита во внешней торговле США (против $ 42.5 млрд в декабре) могло бы стать позитивной новостью для рынка", - заявляет Вулфолк, добавляя что, такие цифры могут подразумевать, что J-кривая наконец-то начала разворачивать. Заглядывая еще дальше, понедельник, 15-ое марта, преподнесет нам цифры Казначейства США о движении инвестиционных потоков - это другая "потенциальная бомба". Со своей стороны напомним, что в январе в Китае наблюдалось существенное сокращение торгового сальдо:впервые за 10 месяцев оно стало отрицательным. Дефицит составил 20 млн. долл.; это связано с введением нового закона о сокращении налоговых скидок экспортерам на три процентных пункта. Декабрьский скачок в росте экспорта объяснялся как раз тем, что китайские предприниматели старались вывезти товары из страны до введения закона. Этот факт должен внести свою лепту в сокращение торгового дефицита США с Китаем в январе.

Коментар

• За българите и народопсихологията им

Докторе, това вече беше готино. За Кукс тази редица от цифри може и да е значела това, което обясняваш, но за мен - не. Така или иначе, този стил на изразяване ми допада много повече от "аз съм най-великия анализатор, ..."що не слушахте мойте прогнози ,... от сега нататък по-добре ми се доверявайте сляпо, защото резултата е видим". Цитирам по памет и малко преувеличавам.
                              Пак казвам - не ме дразнят прогнозите ти. Този форум е точно за това. Аз ще продължавам да си гледам графиките, да коментирам прогнозите на другите и да си играя както знам. И първи ще те порздравя, ако се окажеш прав. Само ще те помоля да включваш някакви аргументи, които ние явно изпускаме, за да не сме на твоето мнение. Това наистина ще ни помогне в играта.
                              Още веднъж подчертавам: целта ми не беше да се заяждам с когото и да било.
                              Успех на всички, които от утре пак се включват в купона.
                              :-)

Коментар

• За българите и народопсихологията им

мисля че доктора има право...
                                който иска да спазва неговите рецепти,
                                който не да ходи при личния си лекар
                                само да не се наложи да ходите при очен такъв
                                като видите котировките след 1 седмица
                                според мен янките показаха че не искат по-голямо покачване на долара
                                ако трябва и осама ще хванат, още някои и друг доклад ще изфабрикуват...

Коментар

Working...
                                X