If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
прочетох това което си писал през нощта за аналогията между интервалите (0.82-0.90 и 1.28-1.37)
не пропускаш ли че в единия случай става въпрос за промяна от 10% (смятано към по-малката стойност), а в другия - 7%
не мисля че това няма значение.
но да не задълбаваме.
tedpl, не съм абсолютно сигурен докъде да се държат, прецени дали профита, който си направил от тях е достатъчен....
иначе аз ще изчакам днес - евентуално ще купя при ниво 1.2195/1.2200
Успех на всички и честит осми март на всички трейдърки!
Коментар
imported_Мариян Йорданов
Forex
мисля, че 1.8375 е нивото на което трябва да е стопа на gbp/usd
там е края на предполагаема първа вълна, а текущата корекция между 1.85 и 1.84 е четвърта вълна според мен
хубаво ниво за влизане е 1.84-1.845 с 25-75 пипса риск
Kuki kak shte karash dnes , da stiskam li kasite usd/chf od petak ili da zakrivam
Коментар
kuku-ruku
Forex
Dobro utro Boban1
Mai minalata sedmica pochvata pod nivo 1.2360 beche dosta rehava i pazara profucha prez 1.2330. ;-)
Druk pat si pravi analizite i na dnevni grafiki, za da imach ideia kakvo si misliat market-maikatite, a te vinagi znaiat kakvo ima tam dolu ili gore.
selloff,сега си приспах децата И НЕ ИСКАМ ДА СИ МИСЛИШ,че се заяждам с теб.Онова,което
писах за теб е само защото на форекс-пазара има 3-4 типични грешки,а виждането ми е,че
ти характерно представяш една от тях.Тезата ти :"За какво ми е тоя интрадей,от който едва едва
излизам нула на нула.Дай да хвана един ТРЕНД,НО ПОЧТИ ОТ НАЧАЛОТО ДО КРАЯ."Тя по
същество е вярна,но внимателно прочети онова,което ти писах,че според мен ти липсва,
и ще разбереш,че и дума няма за заяждане. И ПОНЕЖЕ МИ Е ЯСНО,че всеки иска цифри,конкретика
ще ти кажа,че си на прав път,но не се срамувай да потърсиш помощ.
ОБЛАСТА 1.28 - 1.37 Е ТОЧНИЯ АНАЛОГ НА 0.82 - 0.90. РАЗБЕРИ ОБАЧЕ,ЧЕ НА ТЕБ ТИ Е НУЖЕН
ВХОД,КОЙТО ДА НЕ Е НА ПОВЕЧЕ ОТ 2.5 ФИГУРИ ОТ АБСОЛЮТНИЯ ВРЪХ.
Не се обиждай,но не смятам,че можеш ( освен с късмет ) да направиш такъв вход.
От целия ми опит съдя,че подобна индикация ще имаме около юни-юли тази година.
Дотогава те съветвам искрено,да следваш седмичните ми указания.
Те няма да изпуснат почти тавана,бъди сигурен.ЛЕКА НОЩ !
Ima edin sait kojto e po temata BOJ - interesuva me kakvo vi e mnenieto.
Pove4eto ne6ta tam ne sa mi ponjtni.
No na njkoj sigurno 6te my svur6at rabota. http://www3.boj.or.jp/market/en/stat/jx040305.htm
IMAM I KONKRETEN VUPROS OT INFORMACIATA RAZBIRA LI SE DALI BOJ 6TE INTERVIRA ILI NJMA PREZ DADENIJ DEN?
6te se radvam ako njkoj ima mnenie..
Коментар