IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Kuks, ima6 li problem s grafika 1h na 20 day?????
    GL

Коментар

• Eur/Usd

Az kupuvam ottuk, stop 1.2330.
      Работа и заплата?

Коментар

• Kuki

Kuki nivata od 1.2180-1.22 ne e li prekaleno nisko za dnes, oshte poveche che dnes i ute niama novini od USA

Коментар

• ][ u ioy

прочетох това което си писал през нощта за аналогията между интервалите (0.82-0.90 и 1.28-1.37)
          не пропускаш ли че в единия случай става въпрос за промяна от 10% (смятано към по-малката стойност), а в другия - 7%
          не мисля че това няма значение.
          но да не задълбаваме.

tedpl, не съм абсолютно сигурен докъде да се държат, прецени дали профита, който си направил от тях е достатъчен....

иначе аз ще изчакам днес - евентуално ще купя при ниво 1.2195/1.2200

Успех на всички и честит осми март на всички трейдърки!

Коментар

• Forex

мисля, че 1.8375 е нивото на което трябва да е стопа на gbp/usd
            там е края на предполагаема първа вълна, а текущата корекция между 1.85 и 1.84 е четвърта вълна според мен
            хубаво ниво за влизане е 1.84-1.845 с 25-75 пипса риск

Коментар

• Forex

Kuki kak shte karash dnes , da stiskam li kasite usd/chf od petak ili da zakrivam

Коментар

• Forex

Dobro utro Boban1
                Mai minalata sedmica pochvata pod nivo 1.2360 beche dosta rehava i pazara profucha prez 1.2330. ;-)
                Druk pat si pravi analizite i na dnevni grafiki, za da imach ideia kakvo si misliat market-maikatite, a te vinagi znaiat kakvo ima tam dolu ili gore.

Коментар

• Forex

dobro utro. ne6to interesno?

Коментар

• Forex

Dobro utro i ot men..
                    Dano vsichko varvi po med i dolari))

Коментар

• Forex

Добро утро на всички!

Коментар

• selloff

selloff,сега си приспах децата И НЕ ИСКАМ ДА СИ МИСЛИШ,че се заяждам с теб.Онова,което
                        писах за теб е само защото на форекс-пазара има 3-4 типични грешки,а виждането ми е,че
                        ти характерно представяш една от тях.Тезата ти :"За какво ми е тоя интрадей,от който едва едва
                        излизам нула на нула.Дай да хвана един ТРЕНД,НО ПОЧТИ ОТ НАЧАЛОТО ДО КРАЯ."Тя по
                        същество е вярна,но внимателно прочети онова,което ти писах,че според мен ти липсва,
                        и ще разбереш,че и дума няма за заяждане. И ПОНЕЖЕ МИ Е ЯСНО,че всеки иска цифри,конкретика
                        ще ти кажа,че си на прав път,но не се срамувай да потърсиш помощ.
                        ОБЛАСТА 1.28 - 1.37 Е ТОЧНИЯ АНАЛОГ НА 0.82 - 0.90. РАЗБЕРИ ОБАЧЕ,ЧЕ НА ТЕБ ТИ Е НУЖЕН
                        ВХОД,КОЙТО ДА НЕ Е НА ПОВЕЧЕ ОТ 2.5 ФИГУРИ ОТ АБСОЛЮТНИЯ ВРЪХ.
                        Не се обиждай,но не смятам,че можеш ( освен с късмет ) да направиш такъв вход.
                        От целия ми опит съдя,че подобна индикация ще имаме около юни-юли тази година.
                        Дотогава те съветвам искрено,да следваш седмичните ми указания.
                        Те няма да изпуснат почти тавана,бъди сигурен.ЛЕКА НОЩ !

Коментар

• usd/yen

Zdraveite....

Коментар

• usd/yen

Po skoro linka e :
                            http://www3.boj.or.jp/market/en/menu.htm

Коментар

• usd/yen

Ima edin sait kojto e po temata BOJ - interesuva me kakvo vi e mnenieto.
                              Pove4eto ne6ta tam ne sa mi ponjtni.
                              No na njkoj sigurno 6te my svur6at rabota.
                              http://www3.boj.or.jp/market/en/stat/jx040305.htm
                              IMAM I KONKRETEN VUPROS OT INFORMACIATA RAZBIRA LI SE DALI BOJ 6TE INTERVIRA ILI NJMA PREZ DADENIJ DEN?
                              6te se radvam ako njkoj ima mnenie..

Коментар

• usd/yen

kuki...... dai pak 4e az ne te razbrah-mersi

Коментар

Working...
                                X