If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mislia che prodajbite pri niva okolo 1.235 (pri dostigane na takiva) sa podhodiasti s cel 1.17 S/L 1.245 .Osnovanie za tazi pozicia mi dava bearish engulfing na daily i close pod 1.233 + uvelichen tikov obem.Uspeh na vsichki
Марияне, не си само ти (ако това може да те успокои. И аз по същия начин се кефех на дългата си позиция от (1.8197), която беше затворена на 8519 профит стоп, и чак вчера влязох на 8330, с дублирана на 8417 и много, много нерви. Сега вече стопа е на 8290 но таргета ти (1.56) ми се струва прекалено далеч.
на мен ми иде да се гръмна
паунда опря перфектен канал за надолу малко под 1.86, и аз да си мисля, че импулса е за нагоре
гледах си само как расте акаунта, въобще забравих да гледам графиката
Добро утро и от мен.Varna2,като чета за твоето премеждие от вчера имам чувството,
че описваш точно моя случаи. След добавяне към една дълбоко сбъркана позиция,
постигнах цена 1.2328 /лонг. /. И вечерта,вместо kaкто мъдро ме съветваше systray
да си сложа ордер 0:0 ,аз взех,че сложих на 4 пипса печалба,който от своя страна не
е бил изпълнен за 2 както казваш "мизерни" пипса(( Доктор как беше - двете скоби
е абсолютно прав.А аз вчера колкото пъти играх за силен $ / в кабела / толкова пъти
спечелих.Веднъж застанах "срещу" него и ето го резултата.Т.е. трябваше да бъда верен
на ника си ) И съвсем неемоционално ми се струва,че капиталната картина за силно
евро бавно,но сигурно се заменя с една позната от преди 2 години .Ще ги стискам до
15:20,когато ще пусна ордер за реверсиране.Задачата ми дотогава е да измисля конкретното
ниво за ривърс....Успешен ден на всички !
Varna 2, za sujalenie i az napravih tochno taka. Dori men oshte poveche me e iad, zashtoto biah dobavial 2 puti i biah postignal usrednena cena 1.2313 - kazvah si "Ei sega go zahapah"... i nakraia naistina go zahapah - i az zatvorih na nula
Коментар