IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/chf

tedpl, аз вече се включвам на 1.5767,добавяне на 1.5730 - с ордер,че сега повече ме мъчи eur/usd
    GL

Коментар

• GBP/USD

SELL EUR/USD & GBP/USD; BUY USD/CHF & USD/CAD

Коментар

• Eur/Usd

Mislia che prodajbite pri niva okolo 1.235 (pri dostigane na takiva) sa podhodiasti s cel 1.17 S/L 1.245 .Osnovanie za tazi pozicia mi dava bearish engulfing na daily i close pod 1.233 + uvelichen tikov obem.Uspeh na vsichki

Коментар

• eur/chf

1.5760-1.5765

Коментар

• eur/chf

Niakoi targuva li eur/chf i mnenieto mi za pozicija long od segashnite niva

Коментар

• GBP/USD

Марияне, не си само ти (ако това може да те успокои. И аз по същия начин се кефех на дългата си позиция от (1.8197), която беше затворена на 8519 профит стоп, и чак вчера влязох на 8330, с дублирана на 8417 и много, много нерви. Сега вече стопа е на 8290 но таргета ти (1.56) ми се струва прекалено далеч.

Късмет и здрави нерви на всички!

Коментар

• Нов FOREX анализ

Сложете стоп на gbp/usd на 1.8209

Коментар

• Eur/Usd

long 1.2287, stop 1.2257

Коментар

• Eur/Usd

Pticata deto kuka otnasya pozdrav za dobre postaveniya stop, koito izplagiyatstvah. Are mnog kusmet na vichki.
                    Работа и заплата?

Коментар

• Eur/Usd

на мен ми иде да се гръмна
                      паунда опря перфектен канал за надолу малко под 1.86, и аз да си мисля, че импулса е за нагоре
                      гледах си само как расте акаунта, въобще забравих да гледам графиката

Коментар

• Нов FOREX анализ

Сложете стоп на gbp/usd на 1.8245

Коментар

• Eur/Usd

Добро утро и от мен.Varna2,като чета за твоето премеждие от вчера имам чувството,
                          че описваш точно моя случаи. След добавяне към една дълбоко сбъркана позиция,
                          постигнах цена 1.2328 /лонг. /. И вечерта,вместо kaкто мъдро ме съветваше systray
                          да си сложа ордер 0:0 ,аз взех,че сложих на 4 пипса печалба,който от своя страна не
                          е бил изпълнен за 2 както казваш "мизерни" пипса(( Доктор как беше - двете скоби
                          е абсолютно прав.А аз вчера колкото пъти играх за силен $ / в кабела / толкова пъти
                          спечелих.Веднъж застанах "срещу" него и ето го резултата.Т.е. трябваше да бъда верен
                          на ника си ) И съвсем неемоционално ми се струва,че капиталната картина за силно
                          евро бавно,но сигурно се заменя с една позната от преди 2 години .Ще ги стискам до
                          15:20,когато ще пусна ордер за реверсиране.Задачата ми дотогава е да измисля конкретното
                          ниво за ривърс....Успешен ден на всички !

Коментар

• Eur/Usd

Varna 2, za sujalenie i az napravih tochno taka. Dori men oshte poveche me e iad, zashtoto biah dobavial 2 puti i biah postignal usrednena cena 1.2313 - kazvah si "Ei sega go zahapah"... i nakraia naistina go zahapah - i az zatvorih na nula

Коментар

• Eur/Usd

i 2449 kupuva

Коментар

• Eur/Usd

Stoyanov, kakvo imash predvid pod tochno tolkova- 2450 ili 2449?
                                Работа и заплата?

Коментар

Working...
                                X