IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Eur/Usd

Kakwo mislite za potuvaneto na DowJones? 6te ima li niakakvo otragenie v Forex?

Коментар

• Eur/Usd

Направих си една чудна салата от тон,майонеза,кис.краставички.
      Слагам си 2 лимита: за допълване на 1.2275 и тейк профит на 1.2201.
      Ракията е 13 годишна троянска от един приятел,така че съм му ......
      майката на евро-долара ! Наздраве на всички !

Коментар

• Eur/Usd

mvp дай си имейла да те питам нещо тъй като разбах че сме при един същ брокер

Коментар

• Eur/Usd

Blagodaria Kuki )
          To mai vsicki sme nastrani....zatova vi pojelavam priatna vecher...
          Uspeh na ostanalite)

Коментар

• Eur/Usd

boban1, честно казано стоя настрани.
            мисля за покупка на 1,2199

Коментар

• вируси

Петре, съжалявам за погребението
              А за другото - казах го просто за предупреждение, и аз нямах идея за какво става въпрос точно
              Аз разчитам тука на Norton-a, дано да е достатъчно Иначе и аз не чета атачнатите
              Приятна вечер

Коментар

• до Петър Караиванов

"A Chinese maker of toilet paper is up nearly 100% on the day...because it is launching an I.T. [information technology] subsidiary.

"Toilet paper...seems an adequate description of the shares themselves..."

Коментар

• Кукувицата

mmmm, blagodaria
                  kuks, zaraziavat se mail-serverite i prashtat pisma ot imeto na horata chiito email adresi sa popadnali v bazata im danni. Az sushto poluchavam pisma s virusi ot poznati i nepoznati adresi, sushto taka mnogo hora poluchavat virusi ot men. Principa na rabota na email serverite e takuv, che otvsiakude moje da se simulira izprashtane na email ot tvoe ime i tochno tova praviat virusite koito zaraziavat mail-serverite

Коментар

• virusi

Kuki, i az go polu4ish , i iskam da kaja i za drugite da znajat: idvat po e-maila mnogo po6ti sys prika4eni *.pif; ne gi otvarjaite izobsto, ima njakakva "ataka", kazaha mi go ot dostav4ika, taka 4e da vnimavame.

Коментар

• Eur/Usd

Kuki zdravei
                      Shte te pomolia za tvoia komentar na segashnata situacia....

Коментар

• Кукувицата

Кукувицата и аз имах вчера от теб такова ;-) , но не се усъмних че ти си ми го пратил.В последно време
                        ме заливат вируси и всичко с атачнат файл, който не очаквам трия. А днес бях на погребение в
                        провинцията и едва от 1ч. съм пред РС-то
                        Така че не е от мен.Не съм много на ти с компютрите и незнам как стават тези работи.Знам само че не е
                        от мен и че аз с такива глупости не се занимавам.

Коментар

• Eur/Usd

RAND,
                          не се вързвай на много знаещите.Съчуствам ти и аз нямаше кого да питам.
                          Топлата вода е откриваш сам. Но тъй като питаш за FIBO, ако мога да ти помгна със
                          савет: не се мъчи с това защото то е за много работили на пазара - справка книгата на ДЕЛТАТА.
                          По добре си харесаи няколко индикатора. При тях няма много варианти за интерпритация.

Надявам се съвета да е от полза.

Коментар

• Eur/Usd

Здравейте Спекуланти
                            Днес не бях на пазара защото имах лични ангажименти и ми бе невъзможно да го следя.От това
                            което виждам обаче смятам че:
                            EUR/USD е за покупка на 1.2200/20 - 61.8% от 1.2057 до 1.2457 със Стоп или САР на 1.2180 и таргети
                            1.2310 и 1.2360 - в 1ч. графика
                            GBP/USD е за покупка от 1.7990/1.8010 със Стоп на 1.7940 и таргети 1.8130/50 , 1.8220 и 1.8350 , а ако
                            пробие последният резистънс би трябвало да видим 1.8430/50 и 1.8550/60
                            Надолу обаче можем да видим и 1.7650 ако пробием предишното основно ниво на подкрепа на 1.7820
                            Така че внимавайте - основни продавачи са Японците които продават паунд/йена и ще е така поне до
                            31 март.
                            USD/CAD е много подходящ за скъсяване от 1.3280/1.3310 със Стоп на 1.3370/90 и таргети 1.3220 ,
                            1.3150 , 1.3030 , а при пробив на последния основен таргет става 1.2650/80
                            GBP/CHF той е само за продаване в близките седмици, но много добро ниво за скъсяването му е нивото
                            2.3350/80 и ново от 2.3430/60 със СТОП на 2.3550/80 и таргети 2.3110 , 2.3020/40 , а при пробив на
                            последния 2.2770 и 2.2100--
                            Успех на всички Спекуланти

Коментар

• до Петър Караиванов

Петре, Norton-a ми хвана това съобщение в пощата ми, предполагам че го е изпратило автоматично вирус до цялата ти мейл-листа.
                              Няма да е лошо да си прегледаш компютъра за вируси.

Sender: astbg2000@yahoo.com
                              Recipient: ceco1973@cablebg.net
                              Subject: ello! =))

Коментар

• Eur/Usd

Prior, Честито!
                                Soldier, засега онази хипотеза държи на напрежение. Утре ще видим как е било.
                                А сега имам задължения към един рожден ден
                                Приятна вечер на всички!

Коментар

Working...
                                X