If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Направих си една чудна салата от тон,майонеза,кис.краставички.
Слагам си 2 лимита: за допълване на 1.2275 и тейк профит на 1.2201.
Ракията е 13 годишна троянска от един приятел,така че съм му ......
майката на евро-долара ! Наздраве на всички !
Петре, съжалявам за погребението
А за другото - казах го просто за предупреждение, и аз нямах идея за какво става въпрос точно
Аз разчитам тука на Norton-a, дано да е достатъчно Иначе и аз не чета атачнатите
Приятна вечер
Коментар
Da
до Петър Караиванов
"A Chinese maker of toilet paper is up nearly 100% on the day...because it is launching an I.T. [information technology] subsidiary.
"Toilet paper...seems an adequate description of the shares themselves..."
mmmm, blagodaria
kuks, zaraziavat se mail-serverite i prashtat pisma ot imeto na horata chiito email adresi sa popadnali v bazata im danni. Az sushto poluchavam pisma s virusi ot poznati i nepoznati adresi, sushto taka mnogo hora poluchavat virusi ot men. Principa na rabota na email serverite e takuv, che otvsiakude moje da se simulira izprashtane na email ot tvoe ime i tochno tova praviat virusite koito zaraziavat mail-serverite
Коментар
stefan11
virusi
Kuki, i az go polu4ish , i iskam da kaja i za drugite da znajat: idvat po e-maila mnogo po6ti sys prika4eni *.pif; ne gi otvarjaite izobsto, ima njakakva "ataka", kazaha mi go ot dostav4ika, taka 4e da vnimavame.
Kuki zdravei
Shte te pomolia za tvoia komentar na segashnata situacia....
Коментар
Кукувицата
Кукувицата и аз имах вчера от теб такова ;-) , но не се усъмних че ти си ми го пратил.В последно време
ме заливат вируси и всичко с атачнат файл, който не очаквам трия. А днес бях на погребение в
провинцията и едва от 1ч. съм пред РС-то
Така че не е от мен.Не съм много на ти с компютрите и незнам как стават тези работи.Знам само че не е
от мен и че аз с такива глупости не се занимавам.
Коментар
mmmm
Eur/Usd
RAND,
не се вързвай на много знаещите.Съчуствам ти и аз нямаше кого да питам.
Топлата вода е откриваш сам. Но тъй като питаш за FIBO, ако мога да ти помгна със
савет: не се мъчи с това защото то е за много работили на пазара - справка книгата на ДЕЛТАТА.
По добре си харесаи няколко индикатора. При тях няма много варианти за интерпритация.
Надявам се съвета да е от полза.
Коментар
Eur/Usd
Здравейте Спекуланти
Днес не бях на пазара защото имах лични ангажименти и ми бе невъзможно да го следя.От това
което виждам обаче смятам че:
EUR/USD е за покупка на 1.2200/20 - 61.8% от 1.2057 до 1.2457 със Стоп или САР на 1.2180 и таргети
1.2310 и 1.2360 - в 1ч. графика
GBP/USD е за покупка от 1.7990/1.8010 със Стоп на 1.7940 и таргети 1.8130/50 , 1.8220 и 1.8350 , а ако
пробие последният резистънс би трябвало да видим 1.8430/50 и 1.8550/60
Надолу обаче можем да видим и 1.7650 ако пробием предишното основно ниво на подкрепа на 1.7820
Така че внимавайте - основни продавачи са Японците които продават паунд/йена и ще е така поне до
31 март.
USD/CAD е много подходящ за скъсяване от 1.3280/1.3310 със Стоп на 1.3370/90 и таргети 1.3220 ,
1.3150 , 1.3030 , а при пробив на последния основен таргет става 1.2650/80
GBP/CHF той е само за продаване в близките седмици, но много добро ниво за скъсяването му е нивото
2.3350/80 и ново от 2.3430/60 със СТОП на 2.3550/80 и таргети 2.3110 , 2.3020/40 , а при пробив на
последния 2.2770 и 2.2100--
Успех на всички Спекуланти
Петре, Norton-a ми хвана това съобщение в пощата ми, предполагам че го е изпратило автоматично вирус до цялата ти мейл-листа.
Няма да е лошо да си прегледаш компютъра за вируси.
Prior, Честито!
Soldier, засега онази хипотеза държи на напрежение. Утре ще видим как е било.
А сега имам задължения към един рожден ден
Приятна вечер на всички!
Коментар