IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gbp/chf

6to? az ne stigam li kato jertva, ta triabva o6e?

Коментар

• gbp/chf

777: Айде де... замалко да изпуснеш как се опитваме да се наиграем. )

Коментар

• gbp/chf

ne6to interesno

Коментар

• gbp/chf

systray,аз вече бих удвоил цялата на 2.3180. Ясно е,че ще я влачим и в понеделник ((
          Ще прегледам обстойнo през уикенда графики и т.н.Не ми се вярва да качи дотам,а в тоя
          крос е глупаво да добавяме през 10-15 пипса.Просто не влязохме правилно,уви грешката
          си е изцяло наша...Въпреки всичко дано в никакъв случай никъде да няма атентати.
          Трябва да сме хора все пак...Е не бих отказал видеокасета със закани на Осама
          или" подозрителен бял прах",разпръснат пред Белия дом.Който след анализите
          се оказва тебешир,брашно и пудра захар ))

Коментар

• gbp/chf

При мен са 5 на .3110 Все още не мисля, че е пробило нивото, но като цяло не ми харесва.
            Обикновено мисля за стопове (в тази двойка) 50-60 пипса от входа. Но, ако обмислях предварително влизането, за мен нивото щеше да бъде .3134, а не .3110.
            Какво мислиш по въпроса?

Коментар

• gbp/chf

И затварям еврото 0:0

Коментар

• gbp/chf

Да,но не с удвояване,а с равен брой брой лотове.
                Сега имам 4 лота на 2.3107.

Коментар

• gbp/chf

Ново добавяне на 2.3133. Soldier, tazi igрачка нещо взе да става сериозна за мен. Forexmen, вътре ли си?

Коментар

• USD/CAD

FF,pusni linia prez High 06.11.2003 i 19.12.2003 do dnes na daily line chart (spored men e glava i ramena) .Uspeh

Коментар

• USD/CAD

stava vapros za eur/usd v dolnoto saobstenie

Коментар

• USD/CAD

dano drugata sedmica eur/usd testva otnovo 1.2380 ne e neobhodimo da go probie samo da go testva tova 1.2230-70 mnogo silno se okaza ciala sedmica okolo nego se varti targoviata

Коментар

• USD/CAD

slogil sam stopa na 1.3465 sega se cudia dali da go mestia na 1.35 ili ne iad me che ne si dargah ednoto lotce paund/kupih go na 1.9060/kato gledam do kvi niva otide kabela/a do kvi oste ste stigne ako mine 1.7830-65 napravo niama da e istina

Коментар

• USD/CAD

Gadno ( Po-dobre iz4akai zasega,tuka nqma smisal da osrednqva6,4ak na 1.3480/35 .
                            Ako ne stigne dotam o6te po-dobre,6te go iz4aka6 da se vyrne pri teb.az misla,4e 6te ti
                            izleze,mai e po-princip za nadolu )

Коментар

• USD/CAD

KAS SAM OT 1.3200 PUSNAH PORACKATA PRI 1.3220

Коментар

• USD/CAD

dylyg li si ili kys?

Коментар

Working...
                                X