If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
taty, mislia che na 1.3355 moje da e prikluchila slaba C valna(ako e taka triabva da ima riazko dvijenie nagore, ako ne ste probvam da kupia pak okolo 1.33).Na daily susto ima model za dvijenie nagore.Uspeh i na teb.
Вчера, след като си определих вход 2.3240-60, постигнах ср. курс 2.3248. И днес даже успях да реализирам загуба
Ще се помотка още няколко часа в някакви си 60-80 пипса (ако не стигне 2.3390) и ще пропадне много рязко. Та ще се опитам да не го изтърва.
Само че имах много печеливши 2-3 седмици и ме е страх Forex-а да не си поиска парите обратно
systray,спорна и на теб) От върховете ли го "гепи" ? (GBP/CHF).Щото гледам,че си
затварял под 2.32...Аз дори се искушавам да го почна оттук,ама айде заради принципите...
Дано начинаещите да не вземат под внимание тези добавяници,ама няма как иначе;
кросовете на паунда нямат друга алтернатива,поне за интрадей.Кивито нещо е умряло,
значи до ден - два пак ще опъне шишовете )) GL
Коментар
databank
pazara
ЕВРОзона - 13:00 - Разходи за труд за четвъртото тримесечие
Консенсус: 2.8%
Предходен резултат: 2.9%
Айде бе, Soldier! Изгуби се ти с тия командировки. Тази гад със сигурност ще пада. Ще я подхвана пак след обяд.
Рискувам да изпусна 100-150 пипса, но съм се настроил да хващам къси. Поне докато се отприщи долара.
Хайде спорна!
systray,виждам,че пак го бориш ( GBP/CHF ) )) На мен са ми изпълнили лимита
buy USD/JPY на 106.66.Обаче много съм надценил кабела,разчитах,че при данните ще качи
малко над 1.83 ,но не...Slagam stop na ewroto na 1.2295 -2 pipsa profit.Ако го отнесе
ще има по-хубажи цени. tedpl,тоя крос е муден,та не се знае,обаче от тук до 1.5580 е за
купуване.състраъ,слагам си следните лимити в GBP/CHF:
1.SELL@2.3310 - 1 lot;
2.SELL@ 2.3356-1 lot;
3.SELL@ 2.3407- 4 lota. И го забравям,нека сами си се изпълняват )) GL
Коментар