IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBP/USd

Pri probiv na 1.8525 short
    ako ne probie long ) ot tam na gore sme
    uspex

Коментар

• Eur/usd

i tova si ima dobra strana - po-malko nervi i poveche driamka)

dobro utro

Коментар

• Eur/usd

Лентата е много бавна днес

Коментар

• Eur/usd

- Кога отношенията между мъжа и жената са добри?
          - Когато мъжът не чува какво говори жената, а жената не вижда какво прави мъжът.
          Пишете на БЪЛГАРСКИ

Коментар

• Eur/usd

Blagodaria Kuki...))
            Chestno da ti kaja tezi dvijenia nagore -nadolu....ne sa mi po vkusa...)
            Vse po malko vreme mi ostava za forex....prosto se zanimavam poveche s osnovnite si neshta...
            Zatova mi se iska da ima niakakav po iasno izrazen trend...)...taka e po-lesno...

Коментар

• Eur/usd

Kuks, моя грешка )) Имах в пред вид само молбите за безработицата. Но в същност отклонението там беше незначително.
              Приятна вечер от мен! Една маса ме чака

Коментар

• Eur/usd

лоши новини от щатите???
                я пак си проверете информацията...

boban1, мисля че ако не затворим седмицата над 1.24 ще слезнем до 1.2150-1.22, но не съм сигурен

Коментар

• Eur/usd

Soldier, padna
                  Имай в пред вид, че не съм го мислил много (просто, защото нямам отворена позиция). Само едничката проста логика, че след като днес лошите новини на Щатите и непроменянето на лихвите вкупом го закараха до върха, през нощта едва ли нещо може да го накара да го подмине.
                  Успех!
                  P.S.
                  Аз бих му сложил таргет 1.2245 (същия като сутринта).

Коментар

• sts

1anti, moje da si testvat "filtrirane" kato vseki uvajavasht sebe si broker Samo deto mojeha da go napraviat po-nezabelejimo

Коментар

• Eur/usd

Сутринта бях сигурен,че след кратко колебание даун-тренда ще се възобнови.
                      За да се отхвърли категорично това се нуждаем от дневно затваряне над 1.2420.
                      systray,преди да си легна ще последвам съвета ти,ако дотогава не е паднало малко)

Коментар

• sts

sts kotirat usd/jpy na 102.98??? to verno che e samo demo, no 70 pipsa razlika...drugite kotirovki sa adekvatni..estestveno eur/jpy i gbp/jpy sa smetnati pri kurs na jpy 102.98...

Коментар

• Eur/usd

soldier, zaedno sme na vlaka za nadolu...stopa sym go slojil na 1.2385

Коментар

• Eur/usd

Soldier, аз бих го сложил 5 пипса над дневния връх. Но не знам какъв ти е таргета.....

Коментар

• Eur/usd

Сега вече май няма да има "падане на стоп,но 0:0",а падане на стоп-лос.
                              Къде да го сложа ?!

Коментар

• Eur/usd

Стига толкова почти си изпрах панталона от -80 на -25 чао на всички

Коментар

Working...
                                X