If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Zdraveite!
Az sym novak vyv FOREX trading-a - deistvam po "Elliot Waves" s malki sumichki. Dnes napravih link s grafiki ot poslednite sybitia na EURUSD
Ами то от шарани,не остана място за шамани.Нагледахме се на падащи звизди и комети с по 5-6 ника.
Така де,айде със здраве!То от зануляване на демо акаунт има полза,ще открие шемета нов(и)...
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Ех, значи ... така си и мислех за долара за днес, ама нали започнах да играя разумно (ММ), та хванах тия 70-80 пипса само с 0.3 лота... Ама няма как - вече започнах разумно да играя :-)
Обаче сега не знам какво става от тук нататък?! Какво ще кажете за падане под 1.2000 ;-) Или по-скоро за 1.1975 си мисля да удари едно дъно и после - на ракетата, както беше писал някой...?
eur/usd - при пробив под 1.203(пласирани стопове)-покупки между 1.198 и 1.197 със стопове под 1.19
Докато нямаме дневно затваряне над 1.2108-широк рейндж.
cable - при пробив на дневната база на 1.7556 - слизане до 1.74 минимум.Основна съпротива на дневна база е 1.7732
usd/chf - само дневно затваряне над 1.2885/1.2899 ще отслаби натиска.При достигане на тази зона - продажби на гущера.
gbp/cad - при очакван неуспех на 2.07 - силен натиск надолу с паничесkи продажби под 1.97.Цел за кроса е зоната 1.845-1.81
При дстигането й - стратегическа дълга позиция.Последните няколко реда са по повод "ентусиазма" за байване на кроса...
GL!
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
GBP/NZD ДЪЛГОСРОЧНО 2.25 ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СТОПОВЕТЕ 2.7450 АКО ПРИБЛИЖИ ТОВА НИВО ЗВЕРСКИ SELL, ЩОТО ТОЗИ ОТКАТ МИ РАЗКАЗА ИГРАТА А ИМАХ 13 ФИГУРИ ПРОФИТ, АМА ЛАКУМИЯ !!!!
Колеги има ли някои който да следи GBP/CAD,според мен е за скъсяване но мисля ще има още 2 фигури на север и тогава.Ще ми е полезно да чуя мнение.
Играя тази двоика от 6-7 месеца,но дългосрочно- дълга.Без стоп
не ти препоръчам да я скъсяваш.В момента според мен зависи от
това до къде ,ще отиде канадеца на север.Около 20 ще има избори
в Канада,а и всичко зависи и от петрола.Мисля,че правилно си се ориентирал за още две фигори на север,но тази двойка е ужасна
Внимавай.
Коментар