IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• forex среща първи понеделник на месеца

KUKI moja e-mai e jetpl@abv.bg pusni edno mailche i shte vidia tvoja adresl

Коментар

изчистих част от простотиите от вчера следобед.
      ако някой ми върже ръцете, може да завърша седмицата и на печалба в крайна сметка.
      достраша ме да задържа многото открити на 1.2213 и ми "зажули" стопа след отварянето иначе сега на 1.2140 щях да затворя на МНОГО голяма печалба, ама не е за сефте да пропускам голямото така че нейсе.

Коментар

FF, pleace turn off caps lock and don`t screaming. Thank you!

Коментар

STE STOIA KVO DA P[RAVIA EDIN COVEK DETO DOSTA GODINI E NA TOZI PAZAR MI KAZA "SLED VSIAKA MGOLIAMA PECALBA ILI ZAGUBA POCIVAI 3 DNI:" ako go biah poslusal i pocivah sled pecalbata /udvoih si kapitala sled petak i ponedelnik/ sega prosto niamashe da ima zaguba kolko e prosticko nali

Коментар

Abe i az predpo4itam da si karam Cougar-a, ama mi e mnogo sladak toia JimBeam, da mu se ne vidi :-))

Коментар

mvp, не обичам таксита Пия 1 бира и ми стига... Все пак, както решите. И аз съм ЗА.

Коментар

• EUR/USD

FF, stoi nastrani, peiatelu.... V 14h e zasedanieto na cabelarskata banka ...

Коментар

Systray, na men kolata mi ia pazi zastrahovkata v BulIns (abe vse na Bull nalitam, BulIns, BullTrend :-)))

Mom4eta i az sam za... A otnosno parkiraneto, predpo4itam da pia 2-3 JimBeam-a, sled koeto da vzema taxi... ina4e mnogo skapo izliza

Коментар

• EUR/USD

EI KATO GO GLEDAM TOIA KABEL TAKA MI IDE DA GO SKASIA AMA TIA 30PROCENTA OT ACCAUNTA DETO GI IZGARMIAH PREDNITE 2 DNI ME KARAT DA POCIVAM GALKO GALKO

Коментар

driverf1, здравей приятелю
                      извини ме че пак се мотая, но от 2 дена ти пиша отговор и все нещо се случва и го оставям в drafts
                      за прикачения файл - предполагам че е прикачено копие на писмото, не знам как са ни организирани пощите тук, защото го изпращам през exchange server.
                      ако искаш ми го forward-ни и аз ще го отворя смело )

ще опитам да ти допиша отговора днес!!!

FF, искрено се надявам да мине 1.2150, че даже и 1.2110 но пазара напоследък не иска да се съобразява с очакванията ми

Коментар

• EUR/USD

Privet na vsichki, dneska zapocnvam mnogo dobre - sutrinta mi se izpylni sell limit na 1.2217, toku shto mi se
                        izpylni i buy limit na 1.2153 )

inache ideiata sa sreshtite e mnogo dobra..

Коментар

Stani, отпред има и полицаи, които ще пазят колите ))

Коментар

KUKI DALI STE MINE 1.2150???

Коментар

Otnosno predlogenieto za sre6ti e super!... ima edin bar na POPA( patriarh EVTIMII ) do KINO odeon tam imat TV i postoianno se varti CNBC mislia 4e 6te e po profesionalno tam da se sabirame osobenno megdu 18-22 4asa USA raboti s palna para i megdu razgovorite da hvarlim i po niakoi oko na pazara

Коментар

1.5521

Коментар

Working...
                                X