If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
изчистих част от простотиите от вчера следобед.
ако някой ми върже ръцете, може да завърша седмицата и на печалба в крайна сметка.
достраша ме да задържа многото открити на 1.2213 и ми "зажули" стопа след отварянето иначе сега на 1.2140 щях да затворя на МНОГО голяма печалба, ама не е за сефте да пропускам голямото така че нейсе.
Коментар
disgusted
forex среща първи понеделник на месеца
FF, pleace turn off caps lock and don`t screaming. Thank you!
Коментар
FF
STE STOIA KVO DA P[RAVIA EDIN COVEK DETO DOSTA GODINI E NA TOZI PAZAR MI KAZA "SLED VSIAKA MGOLIAMA PECALBA ILI ZAGUBA POCIVAI 3 DNI:" ako go biah poslusal i pocivah sled pecalbata /udvoih si kapitala sled petak i ponedelnik/ sega prosto niamashe da ima zaguba kolko e prosticko nali
driverf1, здравей приятелю
извини ме че пак се мотая, но от 2 дена ти пиша отговор и все нещо се случва и го оставям в drafts
за прикачения файл - предполагам че е прикачено копие на писмото, не знам как са ни организирани пощите тук, защото го изпращам през exchange server.
ако искаш ми го forward-ни и аз ще го отворя смело )
ще опитам да ти допиша отговора днес!!!
FF, искрено се надявам да мине 1.2150, че даже и 1.2110 но пазара напоследък не иска да се съобразява с очакванията ми
Коментар
intrad
EUR/USD
Privet na vsichki, dneska zapocnvam mnogo dobre - sutrinta mi se izpylni sell limit na 1.2217, toku shto mi se
izpylni i buy limit na 1.2153 )
Stani, отпред има и полицаи, които ще пазят колите ))
Коментар
FF
KUKI DALI STE MINE 1.2150???
Коментар
stani
Otnosno predlogenieto za sre6ti e super!... ima edin bar na POPA( patriarh EVTIMII ) do KINO odeon tam imat TV i postoianno se varti CNBC mislia 4e 6te e po profesionalno tam da se sabirame osobenno megdu 18-22 4asa USA raboti s palna para i megdu razgovorite da hvarlim i po niakoi oko na pazara
Коментар