If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ei Skakauec: ne mi pi6i gluposti 4e samo na Skakauec 6te mi stane6 tapak s tapaka kato ti kazvam 4e ELANA sa nai dobri 6to ne slu6a6 amatior
Коментар
Skakauec
FOREX
Broker, просто цитирам договора който е в сайта на Елана:
"Клиентът може да реализира печалба, изразяваща се в положителните курсови разлики или
загуба, изразяваща се в отрицателните курсови разлики. Сделки се сключват за суми кратни на
50 000, но минимум 100 000 от съответната валута, която се явява базова в сделката."
Ако греша, то е просто защото Елана не са си актуализирали проектодоговорите
Сигурно си прав, Broker, но сумата по минималната сметка на Елана ми е малко висока.
При Вар4ев или Делтасток мога да си позволя да загубя 2-3 минимални сметки, това са 500 долара.
Но при Елана става дума за 2-3 хиляди. Минималната позиция е 100 000, нататък растат с по 50 000.
Освен това, въпреки полу4ените награди, платформата им не ме впечатли особено.
Успех на вси4ки.
e i tuka kakto i v deltata foruma e zatapial ot otdelni elementi koito iavno niama kavo da praviat dano utre e lkato po staro mu.a onia hitrec deto civri za franka samo ste ti kaga 1.5464-84 e zona na silna podkrepa koiato beshe testvana predi 2 sedmici v dva posledovatelni dni dnes sasto dargi a dori i da padne 40-50 pipa ne sa mnogo no ako izdargi ti garantiram che ste otide pak da testva 1.5690-1.5710 i ako go probie aid ekam 1.60 v sledvastite sedmici.vig novinite dnes sa postignali sagl;asie i sa osvobodili 12 zalognoici niama sakatlaci i osven tova ne e neobhodimo da kritikuvash niakoi koito ne e na tvoeto mnenie nali ili pone taka praviat vazpitanite hora prosto pokagi kam koi spadash.uspeh na vsicki
Коментар
Трябва
FOREX
скептик1, в кой учебник пише, че губещите позиции са добра инвестиция?
Skakauec, и аз така правя, гледам по другите програмки и изпълнявам само в iTradera.
Ама това си е мазохизъм. Че аз и по телефона да им ги пускам поръчките кво ли... Не че не се
е случвало да затварям voice.
Shark, връзката ми до тях е наистина желязна.. и трябва всичко останало да падне че и те тогава.
Предполагам си чел едно тяхно изказване от форума им. Не знам дали ще го направят, но поне имат
желание и като на всички новобранци им се дава кредит доверие. И все пак още не работят real.
Цитат от форума им:
=====================
Пуснато на: Пет Апр 02, 2004 1:49 pm Заглавие: Доставчици на котировки
Котировки ще се доставят от реномирани международни доставчици на котировки.
Ще се наблюдават няколко доставчика едновременно. Връзката със всеки от тях ще бъде
от минимум 3 различни Internet доставчика по минимум 3 различни канала за достъп към Internet.
Автоматизиран компютърен алгоритъм ще формира нашия поток от котировки към клиентите.
Край на цитата.
Коментар
скептик1
FOREX
както знаеш в този форум такива услуги се заплащат.
преведи парите и тогава
ще са ти добра ИНВЕСТИЦИЯ
Коментар