IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нов FOREX анализ

много жалко. Свалиха паунда и под 1.78 за да оберат стоповете....

Коментар

• Нов FOREX анализ

1 525 пипса печалба от валутните анализи за десетина дни

Коментар

• gbr/chf

da imenno za nego

Коментар

• gbr/chf

FF za dolar/chf li e tova 1,40?

Коментар

• gbr/chf

ei slagam edno dalboooooko stopce i ste pocakam da vidim 1.40 ako ste i 5 sedmici da cakam .leka vecher i uspeh na vsicki

Коментар

• gbr/chf

hm, пропускаш дребната особеност че на този пазар няма само спекуланти
              сори че ти го напомням.

ще гледам Слави, щото ми хареса вица за Милен Велчев.
              Приятна вечер.

Коментар

• gbr/chf

ami kakwi mostni dalgi stopowe o4akwa6 da ima we4e. nqkoi koito e kupil na 1.08 da dariji oste li ?
                edwa li. po golemi stopowe ima nagore, tai 4e sega she hodi natam po weroqtno... sled izwestno lutane tuk nqkude

Коментар

• gbr/chf

FF, и аз си мисля че сме в шибана корекция. Слагам дълбок стоп и си стягам багажа, че ме чака
                  7 часа път до София. Желая ти успех!!!

Коментар

• gbr/chf

Сега мернах и нещо друго.ЕUR/GBP - 130 pipsa за 1 ден ! Това вече не е нормално.

Коментар

• gbr/chf

USD/JPY е за продаване - 108.90 е 61.8% фибо на паданет от 112.35 до дъното...
                      Куки,верно,че много неяснота се натрупа.Аз честно казано втория ордер за удвояване
                      го слагам повече от яд отколкото на някаква реална основа.Дори и генерално да обръща тренда,все поне корективно
                      трябва да му се мерне над 1.20 ( ако падне до 1.15/16 ).

Коментар

• eur/usd

1anti - не знам дали ще ми повярваш но в момента съм махнал всички индикатори от графиката си (е, освен 2-3 които винаги си стоят).
                        Докато пазара не ме убеди в обратното - в момента съм го приел за падащ и оттъргувах 50% от движението, което започна около 1.2068 до последния минимум 1.1869
                        Затова и не препоръчвам позициите си на никой - опитвам се да намеря правилната стратегия в променилата се ситуация, но за момента не успявам.

Коментар

• eur/usd

kuks, dnes za vtori pat sme v protivopolojni pozicii, koeto rqdko se sluchva...zashto si kas ot 1.1965? az lichno sam dalag ot 1.1961/izpalnen fraktal/ ac i ao/okscilatori/ sa v zelena zona/30min. grafika/ probita e i pri dvata okscilatora osnovnata liniq...naistina mi e stranno che si skasil na 1.1965 i ako imash malko vreme bi li napisal zashto.blagodarq

Коментар

• gbr/chf

ico, пазара се променя - излязохме от широката консолидация и е много рисковано да се дават някакви генерални виждания.
                            иначе аз бичи настроените спрямо долара разбирам радостта им (макар че предполагам че никой не е хванал повече от 10-20% от движението от 1.29 до 1.19, както и тези които бяха много бичи настроени спрямо еврото не хванаха (включително и аз) повече от 30% от движението от 1.23 до 1.29, където уж нещата бяха ясни)
                            това е нормално.
                            притеснителното (за еврото) е друго - очакваше се че пробив на 1.1930 ще предизвика силен импулс надолу поради бутнати стратегически стопове на дълги позиции в евро.
                            това не се случва и вероятностите са 3:
                            - тези стопове са много по-ниско (слабо вероятно, макар до 50% ритрейсмънта на нарастването от 0.86 до 1.29 има още доста много)
                            - нивата около 1.1850 се отбраняват със зъби и нокти - не много вероятно имайки предвид че всяко ново дъно е все по-ниско, а и не се наблюдава масиран откат нагоре при достигане на дъно
                            - стратегически дълги позиции просто няма - вероятно но не напълно - според теорията за свободните пари - те все някъде са инвестирани (не ми се задълбава на тази тема).

затова и заставам къс при всяко рали надолу в момента - с идеята да взема мойте 10 процента от падането (ако мога)

приятна вечер на всички!

Коментар

• gbr/chf

Като не му върви на човек абсолютно нищо не може да се направи (
                              Сутрешната ми идея за еврото се оказа вярна.Да 50%-ното фибо издържа
                              на първия натиск.Кой дявол ме накара да си сложа бай-ордера малко отдолу?
                              Минимум 70 пипса пропуснати.Считам,че ако имаме дневно затваряне над
                              1.1960 корективното покачване може и да продължи.Махам всички ордери
                              с изключение на един - бай-лимит на 1.1775 с 1/2 позиция,която ще допълня
                              с удвояване на 1.1583.Даже ще сложа и този ордер и до другия вторник само
                              ще гледам. GL

Коментар

• gbr/chf

koito kato go gledam ste go frasne obache kato otide na 1.3050 go kupuvam taka ili inache posokata e nagore no sega sme v sibana korekcia

Коментар

Working...
                                X