If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
за мен отскачането до 1.21 поне е неизбежно, но нещо трябва да го побутне а просто няма какво и всички чакат някакъв сигнал.
Затова аз съм дълъг от 1.1908 и стоп на 1.1875
Max...mnogo se radvam che pak si tuk..)....ne znam kakav si vav FOREXa...(tova che niakoi te opredeliat s obidni epiteti..ne im obrashtai vnimanie)...obache inache si veseliak i priaten chovek..)
Dano da se zasechem za niakoia obikolka...
Za men polojenieto e mnogo stranno...nikakvi po-seriozni dvijenia...ne znam...shte izbie naniakade...dano da se dvijim po viatara...
Uspeshna targovia ..)
da probie i ste hodi kam 1.7450 obache predi tov ste pravi korekcia kogato segasnia spad prikluci ne sam siguren che 1.7788 beshe dannoto na spada ot 1.8420
Как мислите дали neckline на H&S е пробит (пуснете си дейли графика) или тепърва ще го тества отново на 1.7820. Лично мое мнение, което чакам да се потвърди, е че neckline-а е пробитна ок.1.8960 и сега сме във фаза pullback (последният тик на 4H). Засега обаче движението надолу е ограничено от 38.2% фибо на движението от 1.5600/1.9150. Пробив под него отваря пътя надолу първо към 1.7380, а после и към върха от17.06.03 в 1.6900. Разбира се този сценарий би трябвало да се развиие в няколко седмичен план, обаче като гледам как за два дена кабела губи по 4-5 фигури нищо чудно този период да се съкрати. Остава само да чакаме и да видим какво ще покаже пазара. Успех
Коментар