If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Без да го считаш като лекция по макро икономика веднага отговарям колега!
1-во Бюджетният дефицит е много по страшен от търговския при равни други условия , а като се има предвид ,
че щатите са общо взето една самозадоволяваща се икономика наистина разликата в пазарния шок който предизвиква
е голяма в полза на бю. дефицит.
2-ро Начините за покриване на бю. деф. са ПЕЧАТАНЕ НА ПАРИ / сигурен съм че разбираш какво означава
това/ , емитиране на външен и вътрешен дълг / и това предполагам разбираш/
3-то дефицит по търговските сметки - вдигане на митата и таксите ,голям излишък свалянето - за да не се кредитират чуждите
икономики.
Надявам се си доволен от отговора
V novinite na deltata izleze che v 14:00 sthe govori chichko Alan viarno li e?
Коментар
FF
еur/usd
ako polzvash 4 9 i 18 MA ste vidish che na 1.1975 e 18 ma i ako go probie scitai che dosta nagore ste hodi otdelno moite ocakvania sa za nagore i to zdravo no tova si e moe mnenie sega moge bi 4 ste probie 9 i ste dade ranen signal zapo smelite
Na vsichki pojelavam po 100 pipsa otgore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Коментар
)
еur/usd
kolega, spored teb koe okazwa po golqmo wlianie na kursa targowkski balans ili budjeta ?
targowskite smetki na US sa na "-" ako ne si zabelqzal. i pri po golqm deficit ot o4akwaniq $ pada, a tuk stana obratno - towa imah predwid
a moje bi towa sprq spada sled ZEW (koito be6e oprawdanie da wzeme stops na podranilite bikowe?)
rqdko se wijda wednaga sled GAP da nqma malko inerciq.
Коментар