If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз като напълно непознат в търговията наречена Форекс ще си дам едно аматиорско мнение:
Купувайте евро ако мине 1.22
Е знам какво е евро и долар. Дори се регистрирах на една игра която ти дават 10000$ виртуалнии 5$ реални хей така без нищо. И днес вече имам 5,10$ което според мен е голям успех.
И не забравяйте какво ви казах по-горе!!!
Здравей ,дали би могъл да ми кажеш коя е играта и къде мога да се регистрирам за участие ако не е проблем разбира се
Много вероятно е до 24ч да видим тест на 1.2265
Преди 1.2345 да се купуват долари,за мен не е разумно.
Очаквам тест и пробив под 1.267 при usd/chf и слизане до 1.245
Кабела би бил удобен за скъсяване при неуспешен тест на 1.7950 и то,ако еur/gbp не се срине под 0.675
AUD показва слабост в кросовете срещу суиса и еврото.
usd/jpy има за цел 110.85,но 112.7 би следвало да издържи на доста опити надолу заради кросовете на йената.
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Zdraveite!
Iskam da pitam ako nqkoi znae dali Deltastock otvorqt klientski podsmetki pri nqkoi 4yjd broker ili si prixva6tat razlikite v saldata izmejdu texnite si klienti i s tia lotove ot po 1000 edinici - neznam
6te sam blagodaren ako nqkoi ima pove4e info po vaprosa?
Аз като напълно непознат в търговията наречена Форекс ще си дам едно аматиорско мнение:
Купувайте евро ако мине 1.22
Е знам какво е евро и долар. Дори се регистрирах на една игра която ти дават 10000$ виртуалнии 5$ реални хей така без нищо. И днес вече имам 5,10$ което според мен е голям успех.
Neznam zashto,no nabliudavam v tozi forum nqkakyv pesimizym sprqmo evroto.Poglednato tehnicheski ima vsichki predpostavki naistina da zapochne seriozno pokachvane.VIe na kakvo mnenie ste ?
Uspehi
Salmin,
Vij f4erashniat long koito pusnah beshe palna glupost i toia e taka, serioznite niva sa 2210-50 gore za sell i 1920-80 za bai a oshte po sigurnite sa 24-26 za sell i 16 za bai drugoto e skalp i kasmet a ne tolkova logika, Po princip shte se radvam na 22 niva za da selna izgrajdaiki pozicia
Uspeh i prodaljavai taka
Kak be s nego izbivahme ribata pri iaponcite, toi e no6tna ptica ama men me marzi, a da znaesh kabela kakvo go pravi sega po 100p nadolu nagore vseki den. Dox e velik
Коментар