If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро и успешна седмица на всички които ще участват на пазара и приятна почивка на тези които ще празнуват! KUKI какви насоки ще дадеш за днешния ден тази седмица е важна от гледна точка на петъчните payrolls но дотогава може би долърът бавно ще се засилва, освен ако не го изненада днешния ISM.
Естествено че са по-различни, но мога да ти кажа, че вече ликвидността им е твърде добра, и спреда е поносим. Съмнявам се, че който и да е брокер ще предложи ОТС опции при добри условия на малки клиенти.
nqkoi da ima knigata "Dancing with the Lions by Trader X - kazvat che bila mnogo qka
Ako mu se namira v hartien variant i ne moje da q skanira - da mi se obadi - shte go uredim
ICQ 57804843
Коментар
Marketmakers
Options
Svetline, mnogo dobre znaesh ce options vyrxy futures sa mnogo po-razlicni ot OTC options. Ot opit znam 4e pri options vyrxy futures izpylnenieto na ordera e mnogo po-dyrveno. tam syshto ima seriozen bid/ask spread. Prez Saxo naprimer tyrgovijata s OTC options e mnogo lesno. Ne preporycvan tyrgovija s options prez Elana. Tam Rejat Glavi ot petite / kakto obiknoveno/.
Здравейте.Някой би ли коментирал дали разширяването
на евросъюза би повлияло на утрешната търговия?
Аз считам,че утре,както и почти цялата седмица сме само надолу,
но...
opcii varhu valtni dvojki predlagat Elana, Bulbank, moje bi i drugi.
Dokolkoto znam i STS shte predlagat targovia s opcii. Specialno za
Elana targoviata ne e prez terminala, a po telefon ili na mjasto.
I pri STS shte e taka.
http://free.data.bg/barakov
Здр. колеги
През изминалата седмица успях да намеря и подобря библиотеката.
Ако някои коледа разполага с Forex_book, разлизни от тези които има в библиотеката и желае да бъдат побликувани.
Може да ми ги изпрати на ICQ 138659088
Успешна седмица
Някой ми е писал малко по-долу с ника,но без интервали.Наистина петък ще е най-динамичния
и важен ден,но пък дотогава пазара няма да е затворен) Успешна седмица на всички !
Коментар