IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нов FOREX анализ

Премествам стопа на дългите eur/usd и gbp/usd на нулата

Коментар

• Нов FOREX анализ

и аз мисля да съм много дълъг след като видим нов пробив на 1.20

Коментар

• Нов FOREX анализ

Здравей Марияне, и аз съм къс от 1979 като таргета ми е 1881 и след това смятам да бъда много дълъг ;-) Successful week to you and to everybody else

Коментар

• Нов FOREX анализ

Продажба на eur/usd от 1.1973 и gbp/usd 1.7763

Коментар

• eur/ usd

просто мнение
            защото имат нов брокер, който все още няма нерви да изпълнява сделките на 3 пипса

Коментар

• eur/ usd

Някой има ли представа защо Бултренд са увеличили спреда на основните двойки на 4 пипса?

Коментар

• eur/ usd

Добро утро и успешна седмица на всички които ще участват на пазара и приятна почивка на тези които ще празнуват! KUKI какви насоки ще дадеш за днешния ден тази седмица е важна от гледна точка на петъчните payrolls но дотогава може би долърът бавно ще се засилва, освен ако не го изненада днешния ISM.

Коментар

• aud/usd nzd/usd

КУПУВАЙТЕ ЗДРАВО ОТ 0.72 И 0.624

СЕГА Е МОМЕНТА!
                  КОЙТО ИСКА АРГУМЕНТИ,ЩЕ ГИ ОТКРИЕ ПРЕДОСТАТЪЧНО!
                  Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                  [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• Options

Естествено че са по-различни, но мога да ти кажа, че вече ликвидността им е твърде добра, и спреда е поносим. Съмнявам се, че който и да е брокер ще предложи ОТС опции при добри условия на малки клиенти.

Коментар

• Forex_book

Pichove,

nqkoi da ima knigata "Dancing with the Lions by Trader X - kazvat che bila mnogo qka

Ako mu se namira v hartien variant i ne moje da q skanira - da mi se obadi - shte go uredim

ICQ 57804843

Коментар

• Options

Svetline, mnogo dobre znaesh ce options vyrxy futures sa mnogo po-razlicni ot OTC options. Ot opit znam 4e pri options vyrxy futures izpylnenieto na ordera e mnogo po-dyrveno. tam syshto ima seriozen bid/ask spread. Prez Saxo naprimer tyrgovijata s OTC options e mnogo lesno. Ne preporycvan tyrgovija s options prez Elana. Tam Rejat Glavi ot petite / kakto obiknoveno/.

Коментар

• eur/$

Здравейте.Някой би ли коментирал дали разширяването
                          на евросъюза би повлияло на утрешната търговия?
                          Аз считам,че утре,както и почти цялата седмица сме само надолу,
                          но...

Коментар

• bertram

opcii varhu valtni dvojki predlagat Elana, Bulbank, moje bi i drugi.
                            Dokolkoto znam i STS shte predlagat targovia s opcii. Specialno za
                            Elana targoviata ne e prez terminala, a po telefon ili na mjasto.
                            I pri STS shte e taka.

Коментар

• Forex_book

http://free.data.bg/barakov
                              Здр. колеги
                              През изминалата седмица успях да намеря и подобря библиотеката.
                              Ако някои коледа разполага с Forex_book, разлизни от тези които има в библиотеката и желае да бъдат побликувани.
                              Може да ми ги изпрати на ICQ 138659088
                              Успешна седмица

Коментар

• options

Някой ми е писал малко по-долу с ника,но без интервали.Наистина петък ще е най-динамичния
                                и важен ден,но пък дотогава пазара няма да е затворен) Успешна седмица на всички !

Коментар

Working...
                                X