IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gbp/chf

iii kak se zakuchi

Коментар

• fx

Някой качи ли си paltalk?

Коментар

• gbp/chf

Blagodaria)

Коментар

• gbp/chf

интрадей не ми е приятно да търгувам
          но според мен около 1.80 при паунда пробихме фигура "глава с рамене" и беше нормално да падне 100-150 пипса за да затвори позициите на играещите на пробив

Коментар

• gbp/chf

Mariane , blagodaria -vapreki che men me interesuvashe konkretno za denia.Veroiatno obache ne sam zadal korektno vaprosa

Коментар

• eur/usd

2.2565 е нивото на ключова подкрепа и нищо чудно да го достигне, но може и да не го достигне. Просто искам да видя дъно преди да вляза там
              там минава тренд линия
              аз основно тренд линии гледам и колкото по-голяма графика толкова по-добре

например при aud/usd спада от 0.80 прилича на зиг-заг и сега нищо чудно да има 61.8% корекция до 0.76

Коментар

• eur/usd

Mariane- da te pitam gbp/chf -kak ia vijdash ??? mersi)

Коментар

• eur/usd

на мен ми харесва, че eur/gbp поскъпва, както и че eur/chf поевтинява
                  обикновено е така, когато долара ще пада много

Коментар

• eur/usd

Mersi.Uspeshen i profiten ti jelaq

Коментар

• gbp/jpy

Ico Buy EUR/CHF at 1.5440/80 S/L at 1.5410 target 1.5570 next 1.5630 GL

Коментар

• eur/usd

не изключвам движение настрани между 1.19 и 1.21 до петък
                        тоест тест на трендлинията пробита около 1.2030
                        лично аз се надявам англичаните да вдигнат лихвите с 0.25% и да видя мощно поевтиняване на долара

Коментар

• eur/usd

Buy 1.2080 st.1.2046 target 1.22

Коментар

• eur/usd

Mariane kaji do kade sthe e tova padane na evroto?Tvoite analizi sa dobri ))

Коментар

• Za PETAR

Aide nai setne da se poiavi6 zagubi se totalno posledno vreme
                              Molia te pi6i mi za EURO/CHF kak gi vigda6 ne6tata ........i ne se gubi tolkova vreme drug pat --))

Коментар

• gbp/jpy

Petre kage dve tri dumi za EURO/CHF ot kade da se kupuva

Коментар

Working...
                                X