IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX

Да си бяхме държали дългите,цели 300 пипса пропуск( Много гадното на тези кросове
    на паунда,е че трудно правят корекции,особено в петък.Пак добре,че не си в GBP/JPY например,която
    много нерви и дебел акаунт могат да дочакат задължителната корекция. За GBP/CHF -мисля,че ще
    коригира,но в понеделник.Съветвам те да не слагаш много далечни таргети.По-изненадващото е,че
    вдигането налихвите беше 100% сигурно и резонно е да си помисли човек,че е калкулирано.Ама(

Коментар

Targeta mi e poveche ot skromen- 2.3180 - tova e

Коментар

Soldier- s men da - obache poneje proiavih malodushie - sega se natovarih i niama da mardam- slojil sam limit i shte chakam

Коментар

С теб ли бяхме дълги вчера в тази двойка?Вече забравям...

Коментар

Az kakto pisah- stoiah nastrana ot novinite - obache sled tova smiatah smiatah se natovarih iako na kuso - na gbp/chf

Коментар

Sponsor) ,да тук съм.Останах и с 10% по-малък акаунт ((
              А такива дни се чакат като манна небесна.Стига обаче да си
              в правилното влакче.Аз му намазах колелата)

Коментар

Ostana li niakoi)??

Коментар

Защо не ги смениш!/не че другите са китка/А иначе смятам,че пазара ще коригира в понеделник и всичко ще си дойде на мястото.

Коментар

solar zdrawei............ ti da ne misli6 4e na men ne mi se pla4e......
                    eto ti malko cifri.......w 15,20 bqh 800 $ + ot gbp/usd ...... w 15,29 moite lubimi brokeri ne izpylniha pory4kata mi
                    w momenta sym -400 $
                    ne mi se gowori za eur/usd ,eur/chf i gbp/jpy ........... Ako mojeh da sritam BOJ 6tqh da gi dokaram do prose6ka toqga no ne moga )))

Коментар

kwo stawa be hora.Zashto prodaljawa da pada eur/usd ?

Коментар

dobre 4e sum v sofia...ako beh v tokyo ritnik ne znam...ama edna tuhla vuv fasadata.... shteha da otnesat
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Здравей Refractory,чак на мен ми стана смешно!Даже и щях да се смея,ако не ми се плачеше!

Коментар

ei hora dneska pazara koga zatvarq to4no

Коментар

solar hehehehehehee 6te me skysa6 ot smqh s towa 4e nemoje6 da rita6 sre6tu BOJ to pyk ostawa6e da si pomisli6 4e moje6 ))

Коментар

Дано да му е било това силата!!!И мен ме е яд като си направя анализа вярно и взема та сепоуплаша,но все пак е въпрас на здрави нерви!!!Успех!

Коментар

Working...
                                X