If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Размерът на сметката и правилното търгуване нямат нищо общо.Позволявам си големи влизания
"от раз"1,максимум 2 пъти в месеца.Иначе,особено в кросовете е глупаво да не се влиза с мъничко
на различни нива.Говоря най-вече за кросовете на GBP. По-често ги играя с ордери,а тук пиша
средната цена.И последно:в черния за мен петък - 07.05.2004г. "изгорях" със 70 пипса в EUR/USD;
с 10% от акаунта и с 30 долара на всеки пипс.Май вече си казах и размера на акаунта )
Изключително гадно и неприятно е,но виновен съм си само аз.Техниката,която приложих
обаче щеше да е същата и с 200 лева и с 200000.Само лотовете щяха да са различни.
http://www.eurusdtrader.com/ - линк ми го дадоха моите приятели от paltalk.Вижте го може да ви е интересен
Иначе аз продадох 1930 като вече преместих стопа на 0 !
Желая ви успех!
Коментар
Balamata
forex
Ясно, че почти никой в България не играе професионално Форекс и не си изкарва парите от това.
Аз лично играя за тръпката и много не наблягам на големите печалби, загубите също не ме плашат особено.
Но е по-вълнуващо от всякакъв друг вид хазарт)
za protokola i astor
v4erashnoto dulgo lot-4e EUR/USD zatvoreno na +80 pipa = 16$ = 16 biri4ki v kru4mata. kazah ti za deficita 4e she e recorden.
pozdravi
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
МистърСенко
forex
Марто, аз пък се 4удя на такива като тебе. При 5лота 1 пипс ти е 1$. Извод - сметката ти е 1000$. Дневен оборот на форекс 1,5 трилиона. Извод - в България ВСИЧКИ сме балъци включително и ти. Айде живи и здрави
Коментар
vaso
forex
mi to s tia lotove na deltata - taka si e - pak az mislq 4e si e trapka 1pip ot porqdaka na 5-10$ ,lo6oto e 4e v momenta nemog ada si go pozvolq , 4e i az poistanqx
Всъщност има ли някой който търгува с повечко пари, не само с обичайните 1-2 К Там е тръпката.
Когато 1 пипс ти е 1 или 2 долара е доста сложничко. Ако някой иска да споделим идеи и стратегии
моля да ми пише на e-mail. Иначе съвсем не ги разбирам тези, където се оплакват, че движение от
150-200 пипса им "изяло" 70 % от сметката. Ами те или играят с марджин 1:200 или имат по 100-200
лева в сметката. А може би и двете Струва ми се несериозно - ако искат да се упражняват, да си
отворят демо сметки...
Vazhodiash trend - "pazar na sliapata kokoshka" - ako nikoj ima otvoren orderi na po-nsikite niva
koito posochik dnes sledva samo da si mesti stopovete
Sponsor) ,Успех ! Аз го пропуснах и само сложих един ордер за продажба на 2.3075-
в случай,че има някакъв моментен геп.Съмнявам се да се случи.Другите валути оставям
за към 16ч.Още ми държи влага от дръвцето в петък )
Soldier , zdrasti - az pak si skusih na GBP/chf - samo che pak malko po rano ot kolkoto triabva)no shte si chakam targeta koito e blizak - kakto obiknoveno)
Коментар