IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Гласувах вече не знам колко пъти. Резултата значително е променен. Май в Студентски град не спят
    Астор, таргета ми на късата позиция е достигнат и е последвал откат (закономерно от зоната на подкрепа). Само че аз го махнах преди това.
    Държа си късите от 1872 и не виждам в момента никакви причини да не потърси ново дъно. Не мога да предвидя, но от тук ми се върти 16хх. Единственото притеснително нещо е една morning star na 30m.
    Преместих стопа на 1865, което е малко по високо от high-a на последния бар на 4ч. С други думи казано, ако при това пропадане ще си търси ново дъно, то стопа ми е на безопасно място ))

Коментар

• FX

Самият въпрос е много гадно зададен. Един вид да им простим ли на тези престъпници или не?

Коментар

• otgovor na Tech

eto edin translator http://tarjim.ajeeb.com/ajeeb/elogin_ET.asp

Коментар

• FX

tova e ot arabska gledna tochka. mamichkata im arabska

Коментар

• FX

Търси се човек с арабски език за да потвърди правилността?

Коментар

• FX

abe ot kade ste sigurni che tochno towa e prawilnoto glasuwane, procentite gi izpiswa w cherweno, ako sa popitali za ili protiw, ne e li po-logichno cherwenoto da e protiw a zelenoto za

Коментар

• FX

dobre varvi me :-))
                Пишете на БЪЛГАРСКИ

Коментар

• FX

davaite qko s glasuvaneto she go obyrnem oste taq ve4er v na6a polza ))
                  pak evroto ko ne ste da pada ... she go kupim nad 1860 )) vajnoto e profiti da ima !!! kysmet na vsi4ki !

Коментар

• FX

777: ti si kuh be ne mojesh da glasuwash dwa chasa. Glasuwal sam nad 50 pati weche.

Коментар

• Cable and Usial suspects

Chicago, za men 6te ima novo dano i v cable i v EUR$...

Gledam - fen si na Bill Williams... e spored nego niama kak da se iznesem nagore bez divergencia na AO za priklu4vane na 5-ta ot "C"
                      Estestveno vinagi moje da ima iznenadi... Osobeno v kraia na tazi gadna korekciponna "C", koiato ve4e edin mesec 4akam da svar6i, za da iahna konia na 5-ta UP

Eto vi otnovo linka za glasuvane clicknete za medicite ... Za boga bratia - GLASUVAITE :
                      We are the champions.....my friend And we'll keep
                      on fighting till the end!!!

Коментар

• FX

39/61 %

Коментар

• FX

Сайтът на Ал Джазира пусна анкета за медиците ни в Либия
                          Уеб сайтът на катарската телевизия Ал Джазира е пуснал на началната си страница анкета по повод присъдите срещу българските медици, относно това дали да бъдат смекчени.
                          Въпросното онлайн допитване обаче не е поместено в английската версия на сайта.

Въпросът зададен на посетителите на сайта е

Подкрепяте ли смекчаването на смъртното наказание, за онези които заразиха либийските деца със СПИН

Анкетата е стартирала на 12 май и ще продължи до 15 - събота.
                          До момента - 13 май, 21.40 ч, са гласували 65725 души, като резултатите сочат, че 29.4 процента от участниците са ЗА смекчаване на присъдите, докато 70.6 на сто са ПРОТИВ промяната на тези присъди.
                          Пишете на БЪЛГАРСКИ

Коментар

• cable

Почва да тече високо напрежение.
                            Тръгнахме за 1.7700
                            Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                            [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• Moamar Kadafi and Usial suspects

Дай го тоя IFRAME, или вече съвсем ще прекалим

Коментар

• Moamar Kadafi and Usial suspects

uuuuu cigani gadni, nai posle glasuvah

Коментар

Working...
                                X