If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Marqne obqsni ki po to4no kade 6te bade sre6tata?????pls.
Коментар
Bate Goiko
gadnite arabi
REZULTATA VE4E E 72.8 NA 27.2 ZA NAS!!!!
Iskam da blagodaria na vsi4ki istinski bulgari koito sa glasuvali iako v4era i 6e glasuvat i dnes! Samo taka! Pokazahme im 4e mojem da budem obedineni!
Davaite o6te bulgari!!!!!
Поради затруднения с резервацията (10 лв. на човек, без да се знае колко ще дойдат и кой ще ги плаща) молим който може да отиде по-рано в Лучано и да запази места.
Мариян 0889 625 892
Бараков 0898 562 753
Мястото е
Петък в 19:00 в бирария Лучано на Славейков (в безистена срещу Макдоналдс)
(няма CNBC)
Идеята обсъдихме Baraкov и Мариян преди минути по icq. Дано нямате нищо против мястото, времето и организаторите По принцип такава голяма общност (FOREX) трудно се инициира и ние поехме горещия картоф.
Всички са добре дошли! На входа питайте за FOREX срещата, ще се опитам да запазим няколко маси в ъгъла.
Ако сме малко ще се сформира задушевен приятелски разговор и ще бъде приятно. Ако сме много ще бъде още по задушевно и приятно.
Краен час няма, освен затварянето на бирарията към полунощ.
Dobro utro!
Sutrinta mi se prividia hammer na 4h и преместих стопа на 1840. Нямам връзка с Делтата в момента и не знам дали съм out. Netdania оказва high 1838. Някой може ли да ми каже на Делтата как е след 09:10???
Коментар
problem
server VT
ok leka
Коментар
problem
server VT
kato napravi6 sdelka vednaga ti izliza po saldoto
Коментар
problem
server VT
ina4e drugoto e perfektno sas swap 4islata o6te kato mine 0.00 4asa i vednaga gi otrziavat
Коментар
problem
server VT
8889 a davat li ti lihva za parite koito ne polzva6 po margina za6toto v saita taka pi6e 2% na neizpolzvanta suma
Коментар
problem
server VT
8889 ako iska6 da se vidim utre kvo misli6 po vaprosa
Коментар
problem
server VT
da tapa rabota utre 6te im se obadia da mi oprviat ne6tata 4e taka ne stava
Коментар
8889
server VT
4,4,5, ne znam pri koi si , no tova e mnojko.
pogledni tuk: http://www.anmart-forex.com/
misla che sa napisani usloviata
Коментар