IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Варна2 какво си имал предвид със продава на 1.2140 и стоп на 1.2046 ?

Коментар

• eur/usd

Shark,tuk li si?

Коментар

• eur/usd

az sam na kaso ot 1977 mislia che 2020 shte go ogranichi, a dannite ot ewropa niama da sa tolkowa dobri, kolkoto se ochakwat, oshte poweche, che ramkite na 24-30H niama da se iznasiat danni za usa

Коментар

• eur/usd

Shte izkaja svoeto eretichno mnenie. Nevednuj sme stavali svideteli na dobri danni i nedotolkova dobro adekvatno povedenie. Trenda si e trend, kolkoto i na povecheto ne im haresva toi si produljava. Vsichki kato slepi razglejdat kachvaneto na dolara kato korektivno dvijeni, a bi sledvalo da e tochno obratnoto ako vidim grafikite. Izvinete me za neprofesionalnoto mi mneni, no ne mi se pishe 100 chasa obosnovka.

Коментар

• eur/usd

На каква платформа тургуват

Коментар

• eur/usd

Kolegi spored vas evroto sthe tragne li nagore?Treti den sam na dalga poziciq.Nastroen sam atcki bull-vo dannite ot evropa sa dobri a dollara se kachva?????????

Коментар

• eur/usd

най-после истински условия за търговия в България
                http://trader.bg/index.html

Коментар

• .:

My friend, nito az sum koi znae kolko opiten, nito puk iskam da kaja che ima nepodhodyashti hora za foruma. Prosto vseki tryabva da ogranichi proyavite si na merene na pishkite i velichaene i da zapochne da se starae da izvlicha i da doprinasya nyakakva polza ot i vuv foruma. A toi e suzdaden tochno za tova - da bude polezen.
                  Работа и заплата?

Коментар

• eur/usd

sell

Коментар

• eur/usd

а тези дето нямат толкова опит като вас друг чат ли да си търсят?

Коментар

• eur/usd

Naistina foruma e stanalo myasto za razpravii, zayajdaniya i lichni drami. Za tova i az vse po-ryadko vlizam i pisha. Iskreno se nadyavam da se vurne staroto nivo na profesionalizum na izkazvaniyata i prognozite. Vseki da tulkuva mnenieto mi kakto shte i da si pravi izvodi.

Коментар

• eur/usd

Sell 1.2120, s/l 1.2046, t/p nyakude mnogo po-nadolu.
                          Uspeh na vsichki!!!
                          Работа и заплата?

Коментар

• OLELE

KKK,спокойно-всичко ще си дойде на мястото...Днес ще е интересен ден.От мен чао за сега

Коментар

• OLELE

id2 gledaj tuka : forex.netvisio.net za da ne pravish greshki )))

Коментар

• eur/usd

id2 аз мислех че снощи при 1.1940 си прибра печалбата, нe се ядосвай . Пожелавам ти успех.

Коментар

Working...
                                X