If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
az sam na kaso ot 1977 mislia che 2020 shte go ogranichi, a dannite ot ewropa niama da sa tolkowa dobri, kolkoto se ochakwat, oshte poweche, che ramkite na 24-30H niama da se iznasiat danni za usa
Коментар
Varna2
eur/usd
Shte izkaja svoeto eretichno mnenie. Nevednuj sme stavali svideteli na dobri danni i nedotolkova dobro adekvatno povedenie. Trenda si e trend, kolkoto i na povecheto ne im haresva toi si produljava. Vsichki kato slepi razglejdat kachvaneto na dolara kato korektivno dvijeni, a bi sledvalo da e tochno obratnoto ako vidim grafikite. Izvinete me za neprofesionalnoto mi mneni, no ne mi se pishe 100 chasa obosnovka.
Kolegi spored vas evroto sthe tragne li nagore?Treti den sam na dalga poziciq.Nastroen sam atcki bull-vo dannite ot evropa sa dobri a dollara se kachva?????????
My friend, nito az sum koi znae kolko opiten, nito puk iskam da kaja che ima nepodhodyashti hora za foruma. Prosto vseki tryabva da ogranichi proyavite si na merene na pishkite i velichaene i da zapochne da se starae da izvlicha i da doprinasya nyakakva polza ot i vuv foruma. A toi e suzdaden tochno za tova - da bude polezen.
а тези дето нямат толкова опит като вас друг чат ли да си търсят?
Коментар
Varna2
eur/usd
Naistina foruma e stanalo myasto za razpravii, zayajdaniya i lichni drami. Za tova i az vse po-ryadko vlizam i pisha. Iskreno se nadyavam da se vurne staroto nivo na profesionalizum na izkazvaniyata i prognozite. Vseki da tulkuva mnenieto mi kakto shte i da si pravi izvodi.
Коментар