If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
v momenta igraia kontra na tova koeto napisah do utre do novinite,v momenta sa dalag v EUR/USD , che ako probie 1.2060 da ne iam ..............., mersi!
Коментар
Varna2
eur/usd
Men samo me e qd che sutrinta kato napisah che gbp/chf e za prodavane ne go otigrah. Dosega 160 nadolu. Pusta mu rabota.
ima logika no 4ak pak do 1.14..????ne moje bi do kam 1.17..-po sam sklonen da ide pri tvoqt varqnt.uspeh.
mnogo jelezni nervi 6te sa ti neobhodimi za da go izigrae6 tova.kaji mi ako se probva6.6te ti stiskam palci.
Zdraveite oshte v sabota postnah neshto no nikoi ne mu obarna vnimanie!!!!
Sravnete situaciata ot 2 sedmici nasam za EUR/USD s situaciata 01.08.2003 na EUR/USD togava ima novo dano.
Togava sashto taka USD/CHF pada s 200 pipa kato tozi ponedelnik.
V tozi period USD/CAD pravi ralita po 150 pipa nagore-nadolu.
Ne znam kak se postvat grafiki za da pusna
Ideata mi e, ako do utre EUR/USD udarji 1.2060 i novinite za USD sa dobri she imame novo dano okolo 1.14
Ne sam expert no sravbete situaciata molia i si daite mnenieto!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Коментар
atila
www.trader.bg
условиата са добри ама на думи засега ше изчакам и ако са коректни може и към тях да мина
а за eur/$ няма начин да не опита пробив на 1.2040/60 поне още веднъж според мен
Коментар