IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мамо мила- 50 пипса и защо ???- Алкайда заплашили САЩ и ....хиляди "тикви " се набутват веднага !!???!!!
    Що ли ми се струва , че тая въдица вече беше ползвана преди седмица ?....???
    След като Трише не оправда очакванията- веднага се намери нова причина - )
    Е- да ама не !!!!

Коментар

• Евро/доллар поднялся к максимуму на $ 1.2098 после сообщений в СМИ, которые цитируют американское должностное лицо, подтвердившее новые угрозы США со стороны Аль-Каиды.
      bnight, за мене това е причината, а не заседанието.
      Успех

Коментар

• dimitara казах ти че ще има изненади на това заседание. Сега наистина сме яко нагоре светнха сигналите за buy евро. Успех.
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Нека видим как ще реагират пазарите на изказването на Трише? Аз лично свмятам, че до половин час ще скочи поне с 30-тина пипса.
          dimitara

Коментар

• EURUSD

Струва ми се, че от този момент нататък ще е бясно на горе!?!? Не знам защо, но така е "логично" за мен...
            След 1.2040, което ми изглежда като дъно за отскок, прекрасна позиция за движение към 1.2115, например...

Какво ще кажете колеги???

Коментар

• URGENT Reasonable for markets to expect rate hike in near
              term: ECB chief

FRANKFURT, Feb 2, 2006 (AFP) - It is "reasonable" for the
              world's financial markets to assume that the European Central Bank
              could raise its key interest rates in the near term, ECB chief
              Jean-Claude Trichet said Thursday.
              spm/wai/
              AFP
              021401 GMT FEB 06

Какво ще кажете за това!!!!
              dimitara

Коментар

• Re: EUR/USD

Първоначално изпратено от mm
                Първоначално изпратено от dimitara
                Ili az sam super-tap trader ili ..........
                Az nqma ot kade da znam dali si super tap, samo tap ili si umen prosto za6toto ne te poznavam.
                Tova e edna realna poziciq saobrazena s li4noto mi vigdane za dvigenieto na tazi dvoika i vremeto 6te pokage dali sam prav ili gre6a.

Priqten den i uspe6na targoviq na vsi4ki.
                Problemat e che az ochakvam obratnoto - ne vyarvam ECB da se izkaje v podkrepa, zashtoto ne se nalaga promyana na lihvenite niva. Tova ste dovede do razocharovanie i spad do kam 1.2020 - 1.2000. Neka pokaje vremeto!
                dimitara

Коментар

Ili az sam super-tap trader ili ..........
                  Az nqma ot kade da znam dali si super tap, samo tap ili si umen prosto za6toto ne te poznavam.
                  Tova e edna realna poziciq saobrazena s li4noto mi vigdane za dvigenieto na tazi dvoika i vremeto 6te pokage dali sam prav ili gre6a.

Priqten den i uspe6na targoviq na vsi4ki.

Коментар

• FORECAST

ПРОГНОЗКИТЕ ЗА В БЪДЕЩЕ ЩЕ ГИ НАМИРАТЕ НА :

http://www.geocities.com/tempest_ltd/fxoutlook.doc
                    http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

Buy EUR/USD 1.2058,
                      Stop 1.1973,
                      Risk 1%,
                      Target 1.2237

Успех на всички
                      Ili az sam super-tap trader ili tazi prognoza e napisana s gaza ti. Kade Pi4 vidya che ima anonsi za takav drastichen skok?!? Molya te motivirai se, che mi stana imteresno kakva li ste ti e teoriata?
                      dimitara анонси за такова движение има както от технически характер новото дъно днес завърши корекцията на предходното покачване. Като тази корекция се вписва за момента идеално с анализа който ти бях пуснал миналата седмица. Направихме малко дъно под 1.2040 както се и очакваше. Сега пътя нагоре е открит за цели над 1.2320. А ето и фунадаменталните обосновки по въпроса днес се решават въпроса с лихвите в еврозоната изненада там ще ни качи много нагоре. Другият ключов момент са помощите за безработните в Щатите малко по-неприятни данни там и пак тръгваме в полза на еврото. За притеснение е обаче това че това изглежда най-вероятният сценарии. Което може да доведе до сериозни изненади. Желая ти много успех в търговията.
                      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

Buy EUR/USD 1.2058,
                        Stop 1.1973,
                        Risk 1%,
                        Target 1.2237

Успех на всички
                        Ili az sam super-tap trader ili tazi prognoza e napisana s gaza ti. Kade Pi4 vidya che ima anonsi za takav drastichen skok?!? Molya te motivirai se, che mi stana imteresno kakva li ste ti e teoriata?
                        dimitara

Коментар

• Технически нива за 2 февруари

investor.bg/article.php?cat=2&id=33106

GBP/USD се търгува в границите между 1,7710 и 1,7765 днес. В непосредствена близост до горната граница на диапазона се намира пивотното ниво за деня (1,7762), като евентуален пробив във възходяща посока би имал за цел 1,7838 (200-дневна плъзгаща средна). Следващата важна съпротива е при 1,7936 (връх от 25 януари). За по-значително движение в позитивна за долара посока е необходим пробив на подкрепата при 1,7628 (38,2% корекция на движението 1,7130/1,7936) с първа цел 1,7576 (100-дневна плъзгаща средна).

Коментар

• И аз предполагам поне едно спускане до 1980,а после каквото сабя покаже
                            Вече май пазара се е насочил надолу,ама......

Коментар

• eurusd

vyorajete se s tyrpenie dolaryt otkazva da pada . Malko pokachvane i sled tova pak na tezi niva - togava shte tyrsia dylgi, ne izkluchvam vyzmojnostta da padne i pod tezi niva.
                              Uspeh na vsichki!!!

Коментар

• EURUSD

аз съм вече в евра от известно време, ама няма никакво движение нещо...

Коментар

Working...
                                X