IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Tech, постинга ти от вчера относно това как изглежда daily/weekly графика през очите на един американски/японски трейдър ме накара да се замисля. Днес гледам $/йена и ми се ще да видя как изглежда weekly графиката в Япония. В netdania имаме bearish engulfin na weely, на моята графика последните две свещи са по-скоро равни.
    Някой може ли да ми даде адрес където да видя японска weekly графика ?

Коментар

• eur/usd

При това положение за мен по-силен е сигналът от по-голямата графика.

Коментар

• eur/usd

Тогава на 27.11.2002 на дневна пак има поглъщане на предната
        и силен сигнал за надолу!!! Мисля ,че не трябва да се гледа само
        моментното състояние на пазара,а да се отчитат и някакви тенденции.
        При

Коментар

• eur/usd

върни например на 25.11.2002 на седми4на и виж същия модел звезда
          какво е сторила. ))

Коментар

• eur/usd

Balamata,neka ti obyrna wnimanie na weekly imash ot minalata sedmica
            utrinna zwezda,kojato pone zasega si swarshi rabotata.

Коментар

• eur/usd

Като гледам дневната ,седмичната и 1н графика при finace. dir.bg една свещ много точно показва, че се очаква връщане под 1.1952 , а спадът в петък под 1.1990 ме кара да мисля, че през седмицата можем да очакваме ниски нива. Затова при спад под 1.1960 ще сложа купува евро на 1.1990. При спад под 1.1870 , купувам на 1.1900 ит.н . Пожелавам на всички приятна почивка.

Коментар

• eur/usd

Ако тази свещ на дневната в петък не е падаща звезда, аз сигурно съм китайски мандарин А и поглъщането на 4 часовата май си каза думата за надолу!!!

Коментар

• Eur/Usd

Ne go otigrah (jawno sam zakasnjal),no shte go naprawja rano w ponedelnik.
                  Njakoj bi li mi kazal zashto taka trudno mi zarejda Investor.bg dnes
                  i mi kazwa,4e activeX controlite ne pozwoljawat neshto\?

Коментар

• Eur/Usd

Buy 1.1985 stop and revers 1.1895 t/p 1.215.

Коментар

• Eur/Usd

Виждам,че броенето ми е отново вярно и бавно и спокойно пъплим към
                      написаната от мен цел 1.1970 за край на седмицата.Мисля обаче да
                      си напазарувам евра още след малко,че в понеделник очаквам
                      сериозен скок,а не знам дали ще мога да реагирам тогава навреме.

Коментар

• eur/usd

Май засега само Баламата позна, че ще стигне до 1.2030 и ще тръгне да връща...

Коментар

• Relax Don't Do it

Priaten weekend na vsi4ki i si po4inete dobre za sledva6tia rund :-)
                          Nadiavam se, 4e sedmicata vi e bila uspe6na... See you :-)

Коментар

• Cable and Usial suspects

VnD, malko e veroiatno za tazi ve4er, no za ponedelnik sam saglasen...

Dvijenieto nagore pla4e za zavar6va6ta valna, taka 4e si ostaviam dalgite cabeli i dori niama da hedjiram

Коментар

• eur/usd

Taino se nadiavam da varne do 1.7850 tazi ve4er. Niakoi da vijda podobni indikacii?

Коментар

• eur/usd

Niakoi drug da se e nabutal kas GBP/$ kato men?

Коментар

Working...
                                X