If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Dali japoncite si narediha kartite minalata sedmica za igra prez tazi ?
Коментар
FF
USD/JPY , EUR/JPY - UP UP UP!
walker vnimavai s dalgite v canadeca korekciata pri nego beshe nalegasta sled kato dostigna nivoto ot 1.40 obache v momenta na daily imame probiv na 20ma takiva probivi osobeno pri korekcia dosta cesto dostigat do 50ma/1.3504 v momenta/licno az scitam che cak do tam niama da stignem obache bi mopgal da izcakash po dobro nivo za vhod ne ti se mesia prosto imam pozicia v dvoikata kasa ot 12 dni i i sledia pod lupa ta zatova prosto ti obrastam vnimanie.a otnosno eur/usd momenta e cuden ako vidim niva pod 1.2000 za vlizane v dalga poziciia SREDNOSROCNO sas stop pod 1.1880 i parva cel 1.2230 eventualnata korekcia koiato spored men zapocna ste stigne pone 1.2400 /licno mnenie/ scitam che imame dobro izgradenno danno o skoro niva pod 1.1900 e malko/no vse pak ne nevazmogno/ da vidime.uspeh na vsicki
Коментар
prfit-trader
USD/JPY , EUR/JPY - UP UP UP!
Whatch the YEN boys!!!
USD/JPY e nagore kum 115 - Buy - SL112.50
EUR/JPY first target 136.50, next 138 BUY - SL 134.97
GL!!!
Sun4o какви изненади да очакваме от японците.Аз мисля да скъсявам от текущите нива.
.
Коментар
skakauec
eur/usd
Sun4o, тия самураи днес направиха едно голямо нищо. Аз затворих дългите на 112,70 и направих 2 часа сън. Сега съм свеж като краставичка. Ти влезе ли лонг е/$? Как са акцийките, растат ли?
USD/CAD -- the small recovery may have peaked at 1.3775 -- the sell-off may have started. The next downside target may be the area of 1.3550, then to 1.3425 further out.
Recommendations:
Sold USD at 1.3805. Keep stop-loss at 1.3850. Keep profit target at 1.3450.
s taq skuka dnes v eur/usd vlizam malko long v usd/cad, mislq 4e nivoto e dobro.
poziciqta e malka i zasega ne slagam stop, no ako trqbwa da se opredeli takyv - moje bi malko pod predniq low, ili nai-dobre pod 1,36
tiq dni tp 1,40 osobeno kym 28.05 6ansovete sa dobri i za da ne iztyrva vlaka kupuvam oste sega : )
skaka: kwo mislish za e/u. Wijda mi se dosta razumno da sleze do 1900 dnes, no ot druga strana i do 2010 moje i da stigne pri taia lipsa na naprawliawashti nowini.kakwo ti e mnenieto
Коментар
skakauec
USD/JPY
"Катар изяви готовност за покачване на цените на петрола" - някаква шибана държавица, коята дори не я знам къде се намира,ми разказва играта
Коментар
BB
Либийският лидер Муамар Кадафи призова арабските правителства колективно да заплашат с война по-малки държави като Италия, Австралия и България, които са изпратили войски в Ирак, писа всъщност "Ню Йорк таймс". Арабите не правят нищо, за да отмъстят на тези страни, заявил Кадафи по време на срещата на високо равнище на Арабската лига в Тунис през уикенда. Според него те трябвало да бъдат предупредени да изтеглят силите си от Ирак, в противен случай да се смята, че са във война с арабските страни.
USDJPY прави перфектна триъгълна 4етвърта вълна след дъното 111,75. Вече си купих от 112,50, като се убедя, че вълната е приключила ще добавя. Цел 113/113,10
Коментар