IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

soldier, моят таргет за до края на седмицата е 1.2021 - естествено ако стопа все пак издържи.
    а мнението ми за 1.24 е от началото на миналата седмица, когато всъщност се оформяше възходящото движение.
    но според мен вече сме в края му и 1.24 наистина за момента е непостижимо, естествено данните могат бързо бързо да го закарат дотам.
    което пък ще потвърди възобновения възходящ тренд който може до няколко седмици да доведе до нов тест на нивата 1.29, които според мен ще са много добри за продажби.
    успех на всички, довечера пак ще гледам да съм поне за малко наоколо

Коментар

• usd fundament

Soldier to4no gbp/chf ne bih trygnal da go prodavam s tiq lihvi deto gi zamislqt BoE, po-uda4no mi se vijda pokupka pri nqkoe drypvane nazad

Коментар

• usd fundament

Systray, този рейндж 1.18-1.22 много изнервя,уви.За GBP/CHF: погледни на 4ч. имаше
        оформена глава-рамене с връх 2.33 и линия на шията около 2.29/2.2860...С ходенето до 2.25
        е изпълнило фигурата ( естествено ако не фантазирам ) ). Между 2.32 и 2.33 става
        удачен сел-кандидат

Коментар

• usd fundament

Eeee Soldier, welkome back! Не съм писал тази седмица, защото не виждам сигнали. Апропо от утре мисля да подхвана gbp/chf. Само дес пазара на евро/долар да се ориентира на някъде

Коментар

• usd

chicago po prostata pri4ina 4e togava i az ne gi bqh vidql o6te e togava az dobre se po4erpih taka 4e tova ne e osnovnoto, prosto go otigrah kakto go vijdah,vypreki 4e vyrve6e v druga posoka predi danite

Коментар

• usd fundament

Привет на всички.Systray,sorry,бях много ангажиран и едва днес прочетох постингите,които
              бях пропуснал( А съответно картинката се е изменила.Още оня ден си оставих ордер
              sell @ 1.2180 и re-sell @ 1.2215. Според мен към момента положението пак е същото:
              първата област на по-жестока съпротива е около 1.2180;втората - 1.2205/20. Впрочем това
              смятам,че е очевидно за всички,факт е че първият ми ордер не е изпълнен за някакви 4-5пипа.
              Жалко...Ако няма повторен тест съответно мнението на Куки ми се вижда логично,с една забележчица:
              таргета ми се струва височък ( имам предвид 1.24 минимум).Куки,поздрави,стопа е оцелял )
              Успешен ден !

Коментар

• usd fundament

Ne znam , moje bi az tryabva da se otursya ot mechata treska. No za sega(dnes) shte si durja kusite puk dano da imam kusmet i da sa dobri dannite.

Коментар

• usd fundament

Едно за мен е ясно - до 4.05. non- farm payrolls - пазара е БИЧИ за USD....
                  Стоянов - що не ги предложи картинките преди 7.05.?
                  Може би тогава пак трябваше да купуваме евра?
                  Справка - 3 фигури надолу за 4 часа....
                  Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                  [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• usd fundament

Днес ли бе,Стоянов-може би до към 22,30!!!И ще забогатеем до довечера-ех, че сладко!!!!

Коментар

• usd fundament

Zdrasti Varna2 ne ni6to ne sym 4el, prosto mislq 4e 6te e interesno da se ogledat kartinkite ,vseki sam si pravi izvodite. 4estno kazano za dnes 6te si 4akam 15:27 4e vsi4ko moje da izmislqt v i 30, a ako ne go izmislqt situaciqta e sell usd do kym 1.24,1.29 i moje bi 1.35

Коментар

• usd fundament

Stoyanov, sigurno si chel neshto s cherveni bukvi, ta ni atakuvash tolkova puti. M/u drugoto evroto potvurjdava nujdata ot prodajba. Dano da ne boli.

Коментар

• usd fundament

i izvoda e buy eur , sell usd

Коментар

• Коментар

• Коментар

• Коментар

Working...
                                X