IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/chf

soldier of dollar и аз мислих отначало да не слагам стоп, но реших да я "забравя" тази позиция за известно време и по-спокойно ще ми е със стоп. Приятна вечер и успех.

Коментар

• GBP/CHF

Posochenata dvoika long za 2.3050 )ama sigurno chak ponedelnik shte e - leka vecher na vsichki

Коментар

• CHF

lele lele kak se razrita toia frank...
        4etoh v news.bg 4e namerili 2 paketa s vzriv v Bratislava, kudeto po4va sreshta na nato mai utre..
        spored men i tova go butna franka ...

iih tia frankove
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• gbp/chf

Soldier, blagodaria i na teb.Izpalni se naistina - e vliazoh malko rano i kato zapalzia kam 2.3120 malko mi se obtegnaha nervite.No kakto po rano pisah - palen laik sam i igraia samo za adrenalin i za naema na kantorata i interneta))))

Коментар

• gbp/chf

Poreden, blagodaria . Ot dva meseca igraia samo tazi dvoika i kato cialo sam , dovolen kato izkliucha chernia ponedelnik 17 mai- kogato pochti mi zamina smetkata.Inache i az veche sam dalag ot 2.2900 -tam obarnah.Kasmet

Коментар

• eur/chf

Знае ли човек. И швейцарците може да вдигат лихвата.

Коментар

• eur/chf

iav, не бих си позволил да ти давам акъл ,но бих споделил нещо.Погледни дейли или
                по-добре 4ч. на кроса и ще видиш,че има ясно изразен "рейнджов" характер.Ето защо
                стопа според мен е излишен,нива над 1.53 абсолютно сигурно ще има.Лично аз смятам
                да добавя на 1.52 ако падне дотам.Успех !

Коментар

• eur/usd

Здравейте.На печелившите честито,останалите не унивайте,а тук някъде
                  скъсявайте,защото скоро влизаме в 4та с цел накъде 1.213 и това го
                  виждам някъде във вторник и след това до края на седмицата 5та
                  с цел около 1.235.Успех.
                  Sponsor,много се изкефих на отиграването ти в GBP/CHF.Супер.
                  Аз там влизам дълъг,пък ще видим.

Коментар

• eur/chf

Това с eur/chf е интересно
                    купих от 1,5286 със стоп на 1,5250 пък да видим

Коментар

• eur/usd

Чикаго ако са ти останали пари сега можеш да продадеш тъй като сме в горната част на канала и очаквам спад от 50-60 пипса
                      Успех

Коментар

• gbp/usd

nezavisimo 4e mi udari stopa dnes az prodaljavam da smiatam 4e dvijenieto ot dolu e korektivno kato se razviva v 3 posledowatelni Zigzag-a i savsem skoro 6te ima dosta silen spad. bih iskal da vi zaostria vnimanieto, nezavisimo 4e mnogo ot vas smiatat 4e sme v 5 valna s cel predi6nia vrah.

PP: moje i da gre6a, no za sega taka vijdam goliamata kartina

Коментар

• eur/usd

Що така събира думите от ника,става досадно )

Коментар

• eur/usdМотса

Накратко, тик е минималната промяна на цената на акция, която в USA не е един цент, а примерно една шеснайсета от долара.
                            Пипс за ации не се използва, само за валута, а тик не е мярка за Forex.

Коментар

• eur/usd

Купувам и EUR/CHF @ 1.5288 - 1/2 position.Атентат ли има някъде ?

Коментар

• astor

Голям майтап, май наистина не знаете кое е пипс и кое-тик... А уж сте карали курсове в USA и други подобни измислици...

Коментар

Working...
                                X