IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gbp/chf

Koto gledam ni6to ne se e promenilo daje po-zle stawa

Коментар

• gbp/chf

Всичко това ми идва наум, вземайки предвид обратната връзка с eur/usd и един слаб опит за вълново броене. Според броенето на дневна е най-вероятно да сме във втора (корективна) вълна на покачване. Разгледал съм и няколко други варианта на броене, но не ми се виждат вероятни.
      Възможно е импулсното пропадане с близо 3 фигури да е край на тази корекци (50%), но някакси не ми се връзва
      Приятна вечер на всички!

Коментар

• gbp/chf

Мерси за коментарите. Ето как ги виждам нещата: от тук(2.2965) максимум 2.3010. Мисля, че все пак няма да има такава стойност. Next 2.2820-40 зоната, която ако не издържи ще последва нов спад, започващ от 2.2870-80 и таргет около 2.26.
        Това е чисто технически и въобще не ми се връзва с фундамента. Затова и не го отигравам.

Коментар

• gbp/chf

izpalnen profiten stop na 1.2199 priqtna veche ot men i uspeh na ostavashtite

Коментар

• gbp/chf

Здравей Systray, и аз гледам графиката на gbp/chf и смятам, че сегашното ниво от 2,2975 е подходящо за скъсяване. Най-близката съпротива е 2.2998( по моите сметки), а и индикаторите на H4 и дейли показват същото положение.

Коментар

• gbp/chf

ma200 na 30min zasega darji, sell tam ili na 2.2925az si igraq kasi eur/usd i kasi gbp/usd-vtorite zatvoreni s prilichen profit na 1.8303...

Коментар

• gbp/chf

abe ne znam. CHF mnogo se zasili zaradi tia mizerii naposleduk s razni teroristi. ako se poopravat neshtata..hm..moze i da pootslabne.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• gbp/chf

Next target 2.2825. Това няма да го отигравам, но ми се ще да чуя някой с мнение.

Коментар

• USDEUR

Буш пръднал и долара паднал поради опасенията на инвеститорите за обгазяване..
                    баси лабилния долар, тая валута я разсипаха..

Коментар

• USDJPY

Aстор, погледни си пощата и драсни два реда когато имаш време.

Коментар

• eur/usd

Здравейте.Мисля че още е рано за покупки.Поне до 1.218 трябва да се гмурне
                        довечера.Аз поне ще чакам.

Коментар

• USDJPY

АСТОР77, ще му предам непременно, само да го видя....

Коментар

• USDJPY

1Anti,
                            "сел евро/лира на 0.6654 стоп 0.6684 профит 0.6608. успех"-Този трейд си го запази за себе си!

Коментар

• USDJPY

профита на касите долар/йена може би ще е по-адекватен около 108.88/фибо/, пробива на ма200 на дневна ако е фалшив ще отласне доста, като прибавим и бож...умната с късите йени сел евро/лира на 0.6654 стоп 0.6684 профит 0.6608. успех

Коментар

• USDJPY

USD/JPY - the currency has been to 110.45 and has corrected back to 111.00 since then. The downtrend should continue further later in the day. We focus at a 110.00 - 109.70 intermediate objective, then at 108.00 chart support much further out.
                                Sell USD at 110.50. Stop-loss: 111.70. Profit target: 108.00.

Коментар

Working...
                                X