If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
A ne zabeliazahte li, 4e kato vlezete v temata KOMENTARI - nai- ogore pi6e - PRAVILA ZA U4ASTIE VAV FORUMA
Коментар
Тракториста
eur/usd i gbp/jpy
истината е че днес японците ....... пейзажа като подпираха usd/jpy докато разпродаваха eur/jpy gbp/jpy aud/jpy и други йенски. спада в eur/usd и gbp/usd е изкуствен! и скоро двата курса ще се заредят с достатъчно ....
eur/usd baia dulgosro4ni misli.
spored men niva nad 1.29 v blizkite godina dve sa vuzmozni samo pri nqkoi seriozen kataklizum ili terror attack v USA.
EU se razshiri dosta tazi godina. Kakvoto i da si govorat - ikonomikite na novite strani 4lenki ne sa na nivoto na Germany fr i it.
kato cqlo tova nqma na4in da ne povliqe na EU ikonomikata. Razbira se sled nqkolko godini kato se preboleduva tova razshirenie EU shte e dosta moshten...mislq po-moshten ot USA.
Skupiq petrol shte napompa inflacia navsqkude, no dokato v USA e dobre doshla, to v EU moze i v pove4ko da im doide.
Ako smenqt Bush s po-4itav president tova sushto shte podpre seriozno $. a i pri o4akvano stabilizirane na Iraq - dividentite shte potekat kum USA.
GBP/JPY - zashto predpo4itam da sell ot tezi i po-visoki niva. mi zashtoto spored men Jap ikonomika predashi zdravo napred i rusta i e nai dobria mai.
i niva ot 190 sa mnogo po-realni ot 210 spored men. O4akvam i petrolnata isteriq da se pouspokoi, koeto opredelno shte podkrepi JPY. Utre mislq beshe subranieto za reshavane za uveli4enie na kvotite.
i takiva misli mi se vurtqt v glavata.
no vs4iko tova pri polozenie, 4e Osama ili nekoi drug izrod ne napravi nekoia goliqma miseria v USA ( bio attac i ot tozi rod gadost)
priatna ve4er i leka nosht
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
abe otvorih da vidq ima li neshto svejo tuk predi da izlezna a vmesto tova psuvni i zakani...stiga be hora!!! edna ot ideite na foruma e da sabira hora sas snodni interesi i da si piqt birata zaedno ne da se psuvat....i da predlagat vakmojni varianti koito da obsajdat, a vseki sam si otgovarq za pechalbite i zagubite....izlizam da piina edna bira...nazdrave i stiga gluposti....a inache ot usd/jpy izleznah na nula, zashtoto ao iac vlezoha v red zona...po ao i ac...inache stopa shteshe da darji za 2 pipsa)) ama nqma smisal ot tova....
Коментар
chicho sam
eur/usd
Spored men ste vidim szenaria kum 1,1. Dannite za inflaziata v USA dalech njama da sa rozovi, ottam i lihvite ste se kachat .... da vidim kak ste se razviat nestata, vuv vseki sluchaj ne ochakvam petrola da spadne mnogo, koeto si e chist inflazionnen potenzial.
Коментар
idiotk
eur/usd
Gledaj az da ne te namerja predi tova, stoto nikak njama da ti e veselo! A sega marsh ot tozi forum, tuka se turguva s realni pari, i ne e dezka gardina!
iskam da spodelia malko razmisli za eur/usd
vijdam ne6ata po slednia na4in (dobavil sam edna grafika za da e po lesno, nezavisimo 4e vsi4ko ia znaete naizust)
1. Spada ot varha ot 1.2900 si stiga celta do 1.1760 t.e. kolko e dvoinia vrah, na grafikata se vijda 4udesno.
2. vinagi sled kato stigne celta si se vra6ta da testva danoto na dvoinia vrah a v slu4aia e nivo 1.2330
do tuk ne6ata se ravivat kato po u4ebnik
Sega vaprosa e ot tuk na kade....
ako ne6tata prodaljat da se razvivat kato po u4ebnika bi triabvalo da slezem mnogo ama mnogo nadolu
mnogo pod 1.17 moje bi do 1.10
oba4e drugata vazmojnost koiaoto se bazira na valnite, i taka poka4vaneto ot 1.1760 do 1.23 da e "A" valna sled koeto da ima B valna do 1.20 i sledo tova da ima "C" valna do 1.27 (li4no az sam malko skepti4en za tozi scenariii nezavisimo 4e vsi4ki tova davat)
tova sa samo idei s koito iskam da vi zaostria vnimanieto
na nas ni ostava da spe4elim i pri dvata scenaria bez zna4enie koi se razvie....
Коментар
sentinel
GBP/JPY
Bertram ne e li po dobre da uduljava chovek pod 200 i pod 199 otkolkoto da chaka za kusi?
abe hora vie savsem poludqhte... egati plameto sme. she se izqdem. ostaveto go astor da si pishe i se edno go nqma. qsno e, 4e ne e tolko obigran kolkoto se pishe.
GBP/JPY extra dvizenie napravi dnes. samo deto ne mozah da se vklu4a seriozno, 4e sum long v EUR/CHF.
ina4e spored men niva nad 203 sa za umereno skusqvane. niva nad 204 sa za serizno skusqvane. no s dulbok stop, 4e tozi cross mnogo rita
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Pj
eur/usd
Ami da jqvno bqhme svideteli na provalena 5-ta vulna koeto e vuzmojno no e rqdkost. Kakto vidqhme
podkrepata pri 1,2180 se okaza dosta silna i sas sigurnost ste povliqe. Az ot 2 dni sam vun ot pazara zastoto se
pooparih ot tova dvijenie nadolu i 4akam sigurno indikacii za probiv! Uspeh na vsi4ki!!!!
Коментар
maji1
usd
Nqkoi ima li mnenie za tazi novina
САЩ23:00
Продажби на автомобили - за МАЙ (млн. бр.) 5.4
Коментар
intrad
kvo e cabel?
kogato punda e bil edna ot nai-tyrguvanite valuti (predei II-ra svetovna),
sa se izpolzvali teleksni aparati za tyrgovia i ot tam idva i psevdonima /cable/
Pi: Както виждаш движението при eur/usd отново остана незавършено . Точно за такъв спад писах в събото. Оттук ще оставя нещата така и утре ще реша къде да купувам евро . Движение над 1.23 според мен ще има .
Коментар
vechesamobeginner
kvo e cabel?
ok gbpusd e kabel, a mnogo li shte razvodnim ako pitam i zashto?
Коментар