IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Orderite

Kiko, za6to govorish gluposti i samo pliuesh brokerite? V sluchaq e stanalo vypros za 1-2 pipsa, a ne za 5 da rechem!
    Ti Varchev probval li si gi, che da znaesh sys sigurnost che nqma da ti gi izpylnqt? Ako mislish che to4no teb nqkoi te sledi za
    orderite ti - znachi te goni paranoq!

Коментар

• za: newmeta

8889 Da imam mnogo

Коментар

• za: newmeta

A imash li dostatachno mqsto v E-mail-a ?

Коментар

• vuprosche eurusd

e, hubavo de. ti ne si li zapochnal s demo?

Коментар

• vuprosche eurusd

Da vi ........ v demotraderite! :-)

Коментар

• vuprosche eurusd

mda. brokera e prav. low 1.2282.
              btw accounta e demo :-)

Коментар

• vuprosche eurusd

vij im grafikata eur/usd, kato dadesh s desen buton na mishkata vyrhu grafikata mojesh da vidish stoinostite na tikovete i tam shte vidish kolko e bil low-a

Коментар

• vuprosche eurusd

Ясно е, че е свирено. Въпроса е, че може аз да съм крив. И искам да проверя.
                  В саксобанк няма цифрички или поне аз не можах да ги намеря.

Коментар

• vuprosche eurusd

bertram, beginner iskashe prosto informaciq kyde da proveri dokyde e hodilo, inache nishto ne moje da promeni, to e qsno

Коментар

• vuprosche eurusd

опитайте с trader.bg
                      снощи при същата ситуация ми изпълниха отдера купува...

Коментар

• vuprosche eurusd

Виж ако имаше стоп-лос там случая щеше да е на 180градуса.
                        "Е брато чукна те ,съжаляваме".

Коментар

• vuprosche eurusd

az imah sushtiq problem s DS vednuz. iadosah se shtot spored low v tablicata trebvashe ordera da mi se e izpulnil.
                          obadih im se, a te mi kazah da gledam grafikata, 4e ne bilo stignalo do tam. az sum inziner i obiknoveno gledam stoinost ako ima, a posle gragika deto e edno ku gioture pri tqh, no DS mi ivkat shtom na grafikata nema..na4i nema oreder.

nema kvo da gledash saxobank ili druga seriozna banka za kotirovki. shtom brokera ti e dal kurs...tova e tvoia kurs...zashtoto imash dogovor s brokera, a ne sus saxobank.
                          redovno im begat po nekolko pipa na nashte brokeri...ama kvo da se pravi. kato nema kvoto shtem she shtem kvoto ima.
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• vuprosche eurusd

Бегинер,
                            В БГ няма брокер които да ти изпълни такъв ордер през ноща.
                            Практиката е следната.Те изпълняват ордера и после...ако пазара се качи-извинявай но при нас не стигна тези нива.
                            Ако спадне-ооооо...ама имаш позиция ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
                            Прави си сметката.Варчев-Марчев...всичко е тояга.

Коментар

• vuprosche eurusd

A koi spored tebe moje da pravi takiva nomera?

Коментар

• vuprosche eurusd

vij v www.saxobank.com, iziskva bezplatna registraciq, i za dobroto na vsichki - kaji koi broker ti pravi nomera

Коментар

Working...
                                X