IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• хихихи

Още един въпрос, колко от чуждите брокери изпълняват отложен ордер на зададеното ниво, ако пазара открива с геп в понеделник в посоката на клиента, колко от тях не ти забърсват стопа когато е имало само един тик на съответното ниво, да не говорим за търговия при новини, забравете!

Коментар

• хихихи

Кико приятелю, не искам да се заяждам, но предполагам ти не знаеш къде работя, какви сметки имам и т.н. Така че е безмислено да се напъваш, основното е, че колкото по-малко си търсиш вината в брокера, толкова по-добре за акаунта ти.

Коментар

• хихихи

Кико, не казвам, че е така, а че аз така мисля. Не претендирам да съм нещо повече от начинаещ

Коментар

• Orderite

Какви комисионни бе, Кико? Малкия е абсолютно прав! Навън търгуват с десетки хиляди, но услугата не по-добра! Знаеш ли че половин час преди новините от щатите в петък FXCM не позволяваше ентри на по -малко от 500 пипса?! Как ще те крадат брокерите, ако печелиш? А?

Коментар

• хихихи

SYSTRAY,демонстрираш пълно НЕВЕЖЕСТВО по темата.

Коментар

• хихихи

Ако е вярна статистиката, че над 80% от трейдърите губят - не виждам какво може да спре брокера да играе срещу клиентите си. Това си е чиста печалба.

Коментар

• Orderite

Kiko, q mi kaji koi ot deistva6tite v momenta bylgarski brokeri ima komisionni za tyrgoviqta s valutni dvoiki? (ne govorim
                za CFD's) I s kakvo edin chujd broker moje da e po-dobyr ot bylgarskite? Ako mi kajesh - Evala!

Коментар

• хихихи

Добре се посмях. Значи брокера играе с/у нас и като губим, той печели. По тази логика като печелим, той ни плаща печалбата от джоб?! Вие вярвате ли си въобще?!
                  Брокера според мен печели от спред. Напр.: ако ви дава 4п. спред за валутна двойка, той получава 3п. И печели 1п х сумата с която вие играете на всяко затваряне на позиция. На много хора това се струва смешна печалба, но зависи от броя на клиентите и сумата на отворените позиции.
                  Имам въпрос към всички недоволни: когато играехте на демото, не слагахте стопове и демо сметката нарастваше в десетки пъти за месец, имахте ли оплаквания от разлика в котировките?????
                  Естествено, случва се разлика в котировките, но това не значи непременно, че играча става жертва на конспирация.
                  Айде със здраве!

Коментар

• Orderite

Малкия,работя във фирма която има от МНОГО години акунт при един чужд брокер.
                    При какъвто ти НИКОГА няма и да си помислиш да имаш.Не сме работили с местни но
                    и няма нужда.Знаем за какво става дума!Така че easy.

Коментар

• Orderite

Относно снощи РЕАЛНИЯ пазар деиствително не е стигнал нивата 80 НО това не прави темата по различна.
                      А комисионни в този бизнес НЯМА никъде освен в БГ.Така че си правете сметката.

Коментар

• Orderite

Виждам, че като се кротна пазара и пак опряхте до брокерите. Имам два въпроса, колко от вас имат опит с чужд брокер и колко от вас имат самочувствието на сериозни трейдъри, каквито са клиентите на големите чужди брокери. Защото там акаунтите са с десетки хиляди, а вие с вашите въшлясали 500-1000$ много знаете.
                        За мен бг брокерите са добро ниво и лично на мен не ми пречи да търгувам през тях(имам опит с два от тях). Бил съм и при външен и мога да ви кажа, че са по-зле нещата в много отношения навън отколкото тука

Коментар

• Orderite

, . , , . , 500-1000$ .
                          ( ). , -

Коментар

• Orderite

Explorer, taka e! Ne che zashtitavam nqkogo, no mnogo me drazni kogato nqkoi govorqt izmislici, kolkoto da ne zaspqt!

Коментар

• Orderite

nema BG-broker koito da ne krade, ne razbrahte li ? Do li4nostni harakteristiki opirat neshtata, i do narodopsihologia.

Коментар

• Orderite

mislq si ,4e kato cialo nqma kakvo da se oplakvame ot brokerite ni v BG.
                                spored men pri edna uravnovesena i balansirana turgoviq i 5 -10!! pipa da se razminesh ot pazara ne e fatalno.
                                ina4e kakvo? mahnaha komisionnite, spreda si e suvsem dobur. smetki se otkrivat lesno. ve4e ima konkurenciq
                                za men ako ima neshto da se zelae v pove4e e v li4nosten plan....! e ima si drebni raboti no nema da sme bulgari ako si4ko ni ustroiva nali taka

na lakom treider brokera mu kriv .
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X