IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

ДР
    браво брато,откри топлата вода.

Коментар

• eur

Fostarfx ,за какьв интервал от време ти се струва трудно достижимо 1.25 ??

Коментар

• eur/usd

най много 1.2150 -аз поне там ще обарна,а и нагласата на другите е такава

Коментар

• eur/usd

Здравейте на всички .Solar мисля че няма да има ново дьно т.е. за нагоре сме

Коментар

• eur

Tech, 1.25 trudno 6te go stignem!
            nai mnogo za sega da stignem 1.2170-90 i ot tam pak nadolu

Коментар

• lihvi

Kaрлос, тук ли си? Гледаш ли какво става с паунда. Сигурно някой нов слух е излязъл

Коментар

• lihvi

Злорадстването е човещинка, но не е красиво.
                Ако не ставам смешен с горното изречение!

Коментар

• lihvi

е брато злорадствах поради причини които аз си знам и не съм бил дълъг тогава а сега съм но не задълго!

Коментар

• Валутна търговия - FOREX

Е, едно слизане до 1,1960 би било в реда на нещата, но след това е пак през 1,23 до 1,25.
                    Ако сега иде на 1,2140, след това пак може да иде на 1,1960 и пак нагоре ако има нормален пазар.
                    Но като гледам как продават евро/шв, някакъв атентат се заформя през следващите 3 дена.

Коментар

• lihvi

Tech davai po-chesto prognozi

Коментар

• lihvi

ОК
                        Стори ми се че злорадстваш когато еврото пада.
                        Сори, значи само ми се е сторило.

Коментар

• Валутна търговия - FOREX

Всички ли мислите,че това му беше и оттук сме само за нагоре?Благодаря предварително!

Коментар

• lihvi

абе тех,ти луд ли си?аз нямам къси евра а имам дълги и съм го написал малко по долу.
                            а оня трейдващия фундамента....лели-лели не ми ги разправяй тия моля те!

Коментар

• lihvi

Стамо, затваряй късите евро/долар докато е време.
                              На 1,25 пак продай!

Коментар

• Стамо No comment

Познавам един дето търгува само фундамент, по-точно новини. И не стига това, ами и влизакато скалпер. Да не повярваш, но резултатите му са потресаващо добри.
                                Не знам дали е балък, но той поне търгува. А и пише от време на време прогнози в цифри.
                                No comment

Коментар

Working...
                                X