If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Maleeeeeeeee, dve sedmici ne sam poglejdal vav foruma i ve4e ne vijdam edno poznato ime....
Kade se skrihte be hora? Ili i vie kato vidite korekcia na daily se otdavate na relax :-)
I edin proceduren vapros: da vzemem da napravim pak edna sre6ta v Sofeto, a???
Коментар
rass6
predlojenie
DR: mnenieto mi za dvoikata EUR/USD e vsledstvie na ochakvashtoto se “pokachvane” na lihvata, koeto vuobshte ne reflektira na poziciite, koito zaemam. Dnes pri 2060 presichane na 5 s 20 WMA, vliazoh s limit buy na 2078 I izliazoh na 2097, koeto beshe edinstvenia signal za denia.
Newmeta: backtest-vah strategiikata blizo mesec predi da ia turguvam in live account, no predi tova blizo godina targuvah s “Open Only strategia”, koiato e shodna do tazi, bez izpolzvaneto na MA.
Blagodaria za vurposite, kolegi!
Okolo 3 sedmici, targuvaiki samo dvoikata EUR/USD, kato za potvurjdavasht indikator nabliudavam MACD(9,12,26)
da smeni posokata presichaiki 0-ta. Taka izbiagvam flat-marketa.
Stamo, Astor, Mila ili koito i da si tam, vij rass6 e tova
e neshto konkretno. Dali raboti vseki sam si proverqwa i si
pravi izvodite. Ako ne iskash da kajesh koe spored teb raboti
kaji koe spored teb NE raboti, i tova e neshto.
DR. Az sum ot tezi s prouchvaneto kakto kazah
po-dolu )
Коментар
rass6
predlojenie
Hei kolegi,
Nabliudavam tozi forum s goliamo udovolstvie I reshih da se vkliucha s edna strategiq, koiato backtest-vah I izpolzvam naposleduk I sum priatno iznenadan ot (ne)slojnosta i. Originalnata ideia e na Bunnygirl ot MoneyTec foruma.
Kupuva/Prodava pri 20 pipsa nad/pod presichaneto na 5WMA s 20 WMA, pri otvarianeto na London, ili USA. Stop – tochkata na presichane. Nabliudavame 30 min. chart.
I poneje vijdam kak foruma se poseshtava ot nedobranamereni komentatori, predi da zapochnete da me pliuete…povtariam – ideiata mi e da zapochnem da spodeliame koi kakvi strategii izpolzva, a ne da si igraem na cifri, koito dori sa trudni za interpretirane.
Do skoro!
Коментар