IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• NZD

V trader.bg e 20 pips

Коментар

• NZD

pri CMS e 6pipsa

Коментар

• action

Бертрам, при кой брокер го играеш? Не е ли много глоям спреда? В метатрейдър е 30 пипса.

Коментар

• eur/usd

Moeto mnenie e che VINAGI triabva da imash stop.Targetite na purvo vreme ne sa zaduljitelni,no triabva da znaesh gore dolu kude se celish
          Vijdam veche che zaemate pozicii za korekcia na eur/usd i na usd/jpy.Spored men sushto e vreme no pipsovete edva li shte sa poveche ot 50 spored men.Ot vchera imah kusa pozicia na usd/jpy ot 111.18.Predi niakolko chasa ia zatvorih na 109.68
          Inache durja dulga eur/usd ot 1.2040 i stopa mi e veche na 1.2070Target niamam zashtoto smiatam che ima oshte dosta nagore.Ne zabraviaite da ne igraete sreshtu trenda!Ili pone vnimavaite kogato ste bez stopove

Коментар

• Карлос

аз съм привърженик на "малки суми но редовно",кат са прайх на играч печелех доста но после го издухах доста мощно и нямам намерение да повтарям

Коментар

• action

malko za da si prava interesno kupih GBP/NZD
              dnes iako se srina. malko kontra za edin skromni ( za tozi cross) 1,2 figuri
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• eur/usd

Систрей, желая ти успех от сърце.

Коментар

• eur/usd

Фотев, за мене поставянето на таргет е дори по-голяма грешка от стоп. Така мога да изпусна много
                  голяма печалба.

Коментар

• eur/usd

въпроса не е дали се слагат стопове и тергети ,а да има печалба накрая ,аз също неслагам стопове но имам винаги тергет

Коментар

• eur/usd

Карлос, следих ти постингите - твоята игра също си е система
                      А за моята - стопа на 2190. Няма да добавям и няма да влизам повече така

Коментар

• eur/usd

Разбирам. Питах, защото очевидно аз играя по друг начин.

Коментар

• eur/usd

Karlos, stopa ми е за да съм сигурен, че при евентуален срив няма да глътна вода с 1-2 фигури например. 20-40 пипа са ми достатъчни. А таргета ми е за да знам за какво съм си отворил позицията
                          Обикновено нямам проблеми да ги слагам, но при такова влизане....

Коментар

• USD/JPY

аз сащо сам дълаг от 109.38(хедж от една на 109. от 09.6) и 133.11 на евро

Коментар

• eur/usd

Систрей, и аз съм къс. Но за какво ти е стоп и таргет преди да се развила позицията?

Коментар

• USD/JPY

Аз го виждам нагоре. Дълъг съм от 109.40.

Коментар

Working...
                                X