If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
skakalec, vuzmojno e edna sistema da podava nqkolko signala v edin bar.
Naprimer tezi 2 MA moje v techenie na edin bar mogat da se presekat i posle da se razdelqt.
Zatova sa tezi modeli za da moje da se presmetne tova presichane ili syotvetno da se
izbegne.
newmeta, благодаря ти за отговора.
Системата е проста, две пресичащи се МА. Да те питам нещо - какво е значието на модела на теста (OHLC, sprea/2 points, every 1 point), след като всеки бар съхранява само 4 стойности - OHLC и не е известно какво е движението на цената вътре в него?
systray основанието ми е че според мен сме в горния край на канала на 1Н и с малък риск може да предположим евентуално слизане към долния край при липсата на значими събития. Това което не написах е че при 1.2151 стопирам и обръщам в дълга.
zdraveite,
mai Tech analiza ne dava ednozna4en signal. sedmicata ne e osobeno bogata otkum fundament, NO
nablizava 29-30..reshenie na FED otnosno lihvite...tozi moment se sprqga ot treideri i analizatori ve4e 1 godina.
mislq si, 4e edva li v tazi sedmica to4no tech analiza she mi e ot pomosht.
Edno eventualno po-golqmo uveli4enie na lihvite ot FED she otnese EUR i obratno ako nema uveli4enie...kosmosa e nad nas
shte pipam predpazlivo s ideq za nadolu pone do 30 posle she mu mislq.
uspeshna sedmica vi zelaia
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар