If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Aстор, не те разбирам. Щом си от 10 г. на пазара си потрошил доста нерви и пари, това ясно. Решил си да не казваш това което си разбрал за пазара - и това добре. Ама тогава защо пишеш във форума? Ако аз бях решил да мълча, щях да мълча докрай, изобщо нямаше да посещавам форума, още по-малко да пиша в него.
Резултатът е 291 000 % na GBPUSD от 6 февруари 2003 до днес
Коментар
АСТОР77
Стопове
Естественно че не казвам а и с пет думи няма как да ти го кажа но съм толкова сигурен в това колкото
че утре слънцето ще изгрее от изток.
Za sistemite suchko hubavo i az iskam niakoia avtomatichna da dava ako shte i 5% pechalba ama neshto mai ne stava tochno taka. Ili pone zasega ne sum otkril takava,kamo li az da ia izmisliaBiah popadnal na edna perfektna systema na edin rusnak moje i vie da ste ia vijdali na saita na metaquotes-kazva se BullsIndSE i davashe neveroiatni rezultati na testa.Nikakvi zagubi samo pechalbi i to rastiashti shtoto ima niakakuv money management deto uvelichava poziciata. E okaza se che kato ia pusnah na demoto da pravi sdelki tia prosto se provalia rano ili kusno.Vijte ia ako moje da ia podobrite shtoto az ne razbiram ezika i ne znam kak deistva-nai-obshto otvaria pozicia i posle chaka da se razvie v tvoita posoka i pribira niakva malka pechalba.Dobre ama ako sburka i otidesh na minus prosto ne zatvaria i chaka li chaka dokato si falirashInache ima potenzial koito ia razgleda i razbere molia da pisheUspeh
Скакалец това което възнамеряваш да правиш е пълна простотия.
Само ще си загубиш времето и парите.
ДонКартлос на теб няма да ти обяснявам къде ще завършиш.
Обречен си.Ще си спомниш за мен в един слънчев ден макар и повода да не
е положителна емоция.
Наблюдаващ,Мариян си затвори позицията с минимална печалба,аз моята още не съм я отворил за 114 а и не търгувам дългосрочно.За разлика от тотаджиите тук аз нямам притеснение да установявам кога греша посредством стопове.
Ако незнаеш ще ти кажа:Когато не слагаш стоп значи незнаеш какво правиш!
Което пък значи само едно- въпрос на време е да се удавиш.
бертрам, верно е, че понякога изпускам по-големи печалби, но никога не се ядосвам и не съжелявам,
за нещо, което е минало. Но по-често играя по-друг начин, разбира се, когато съм неотлъчно
пред монитора. Тогава оставям позициите сами да се затворят. Като хвана посоката, започвам да
слагам близки стопове, които местя непрекъснато през 10-15 пипса. Така оставям позицията да се само-
затвори, като я "издоявам" максимално. Понякога, когато трябва да отсъствам, слагам и лимит.
skakalec, tova savisi mnogo ot samata sistema.
Deistvitelno ako ti na vseki polovin chas debnesh za signal
to sus sigurnost ne mojesh da tyrguvash rychno.
Ti na kakva grafika shte gi pusnesh tezi MA
Коментар