IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• FostarFX

Може и да си прав, но играя по утвърдени правила. Освен това една голяма печалба е
    по-малка от няколко малки. Желая ти успех !

Коментар

• Форумиста

Не бе Мариянчо.Форума го правиш ТИ.По твой вкус и представа.
      И което не ти харесва го триеш.Направил си си форум в който да си даваш прогнозките колкото
      и да са калпави.Лошо нема.Направи го закрит форум за последователи на Мариян!
      Успех в нещастието!

Коментар

• GBP/CHF

ehhh Done, ako igrae6e s sa6toto utroiavane na poziciite no kogato sa v plus.....
        neznam togava kakva 6te6e da ti e pe4albata!!!

Коментар

• GBP/CHF

Има пълна подкрепа от общността за триенето. На forex срещата никой не беше против триенето.
          Ако някой се е отказал от писане в коментари, то е защото има хора, който обиждат другите, държат се нетолерантно и невъзпитано.
          Това няма да бъде толерирано.

Този коментар също е извън темата и ще го изтрия след малко.
          Съгласни сме да ограничим триенето, но преди това трябва общността да си пази форума. Както Systray обясни на Астор, че ако пише по същество няма да го трият.
          Вместо това има едно скачане срещу админа?
          Форума го правите вие (и аз когато пиша по темата, като търговец) и админа не прекъсва дискусията с триенето.
          Какъвто го направите форума такъв ще бъде.
          Имам удоволствието да познавам почти всички с утвърдени никове и знам защо са спрели да пишат. Често причината е промяна на дейността с която се занимават. Често е заради коментари не по същество.

Коментар

• GBP/CHF

Проблемната позиция, която утроих е вече 25 п.+. )))

Коментар

• GBP/NZD

zdraveite,
              izpilnil mi se e buy order GBP/NZD ot 2.8550
              pozdravi i uspeshen den za vsi4ki
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• EUR/USD

Здравейте! На всички - успешен ден !

Коментар

• EUR/USD

taklamakan търгувам с Карол . Не съм деи - треидър , акциите ги държа с месеци
                  За повече e-maila
                  dim9k@yahoo.com

Коментар

• GBPUSD

Kупих от 1.8188, стоп 1.8168

Коментар

• EUR/USD

DA,на коя платформа и през кой посредник търгуваш акции.Аз търгувам през евро-финанс,ама там е
                      по телефона и сам си имаш грижата за котировки в реално време и има списък с 200 акции,но там
                      ги няма TASR и други подобни.

Предварително благодаря.

Коментар

• EUR/USD

supertraider, това са глупости! Правиш голяма грешка! Най-простата причина: когато загубиш 50% от акаунта си, трябва да удвоиш това, което ти е останало, за да се върнеш на 0.

Коментар

• EUR/USD

Здравейте и успешен ден на всички !!!!!

Коментар

• Астор77

Здрасти, Астор

Коментар

• EUR/USD

kazysa niama mnogo obshto s hazarta tam ne mojesh da da se otteglish s30% zagyba ako zalojish vsichko,da gybish malko i pechelish poveche ,a targyvaiki s celia mardjin namaliavach prestoite na pozicia i zashto ti e v kraina smetka neizpolzvaem mardjin (ta tova sa pari koito bezdeistvat),no razbiram che v realna targovia nikoi ne go pravi da si priznaia ochakvah nikoi da kaje che targyva taka zachtoto pri men se polychava i pechelia po chesto otkolkoto gybia a sam sigyren che pri vseki koito e targyval s dobaviane shte se polychi?

Коментар

• GBP/USD

Затворих дългата от 1.8167 на 1.8248 с 81 п. +. Нещо не ми се нрави движението
                                в последните 2 - 3 часа.

Коментар

Working...
                                X