IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• предложение

Какво значи не е изгодно? Нали и сега си функционира сайта, едва ли е скъпо една нова тема да е с ограничен достъп?
    Наестина нищо не вдявам от компютри, но не вярвам да изисква кой знае каква инвестиция или нещо?
    Аз не казвам сегашния вариант да стане платен изцяло, просто да има отделна тема за абонати.
    Десет човека да плащат по 10 лв., стигат за допълнителен хонорар на някой от системните да дава пароли и достъп на платили.
    Идеята не е да е изгодно, а да се изчисти една /или повече - за колкото има кандидати/ тема от глупости.
    Не ми се вярва да има такива, дето ще си плащат да си избиват комплексите или лошите сделки през деня.
    Още не сме стигнали Япония по тоя показател

Коментар

• предложение

Куки,мъча се с едни EUR/JPY и GBP/CHF,да видим утре и в други ден какво ще излезе.....
      „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
      Джеси Ливърмор

Коментар

• предложение

rossen
        Ne sa go napravili zashtoto ne e izgodno.

Коментар

• предложение

Пичове, имам идея към организаторите на сайта. Въобще не е оригинална, със сигурност са се сещали за такова, но не знам защо не го правят.
          Сайтовете със свободен достъп са обречени на това да влиза кой ли не, и да пише каквито си ще глупости. Обикновено това разбива всяка добра идея за "място за срещи" на хора със сходни интереси и занимания.
          Форекс темата тук е типичен пример.
          Защо не направите с ограничен достъп някаква отделена тема /или огледални теми/ на най-посещаваните и популярни дискусии.
          Ако не се олеете с таксата, все пак идеята не е толкова за правене на бизнес, а за цивилизоване на настоящия.
          С удоволствие бих плащал някаква дребна сума месечно, за да видя какво мислят по-сериозните писачи тук и да се освободя от простотии, комплекси и емоции.
          Това не изключва разбира се тази тема да си остане така - адски се забавлявам от време на време, но това дезинтересира вземащите насериозно чуждото мнение.
          Най-малко плащането ще идентифицира ползвателя и няма да има как анонимни комплексари да гонят другите.

Коментар

• Пореден

Скакалец, не видях че си го обяснил. Сори, явно съм позабравил да чета форума

Коментар

• eur/usd

Пореден, трябва да копираш експерта в
              C:\Program Files\MetaTrader\experts
              (естествено ако ти е инсталиран там.. ако не - в поддиректория experts, там където е инсталиран).
              Имай предвид че ако е писана на различни версии - може и да не се появи.

driverf1, нямаше ме малко на небосклона - нещо се умножиха задачките...

Но справяме се някак си, при теб как е

Коментар

• Пореден

Успех

Коментар

• графики

Здравейте момчета. Някой знае ли нещо за Петер Стидмайер и неговата графика ПАЗАРНО ДОСИЕ? Или къде да намеря материали по въпроса? Благодаря, предварително.

Коментар

• Пореден

Благодаря.Ще стане. ))

Коментар

• Пореден

След като си написал експерта на МQL, трябва да го компилираш. Така имаш два едноименни файла. Единият с разширения mql, другият с exp. Трява да са папката experts v dir metatrader. Рестартирай метатрейдъра и трябва да се получи

Коментар

• eur/usd

Скакалец,там е проблема,че не ми се появява никъде.Иначе нататък е ясно.

Коментар

• eur/usd

Пореден, стратегията ти се появява в Expert Advisors. Щракни два пъти върху нея и ще я закачиш върху графиката, която си избрал в момента. След това F6, стратеджи тестър и старт.

Коментар

• GBP/NZD

Здравейте,

Куки не съм те виждал отдавна да пишеш.....

За останалите,
                            колеги с нападки до никъде няма да стигнете.

За търсачите на силни усещания:Очаквам GBP/NZD да стигне до нива 2.94XX,като преди това може
                            да отиде до 2.8350-80.
                            Пожелавам успех на Всички.
                            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                            Джеси Ливърмор

Коментар

• eur/usd

Направих си нещо като експертна програма за Метатрейдера,
                              но не виждам как мога да я закача,за да я тествам.Много ще
                              съм благодарен,ако някой ме светне.

Коментар

• EUR

xaide leka vecher che mi pisva da sporia za glyposti osobeno s promiti mozaci deto se nadiavat da pecheliat ot drygo ne ot xazart a pak se zanimavat s takav i ne znaiat kakvo pravit mai -che forex bil seriozna rabota za seriozni xora da mnogo seriozen xazart si e tova !!! brokerite triabva da sa na iasno!!!i dobrite brokeri ne triabva da se pritesniavat ot tova a che si ima v foryma takiva sam ybeden toi si e informacia vse pac a koi biaga ot neia!!!

Коментар

Working...
                                X