IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тема за размисъл за кабела: Вилата на Ендрюс на дневна графика, заедно с малко дивергенции (изводът би трябвало да е за нагоре дългосрочно, защото дивергенцията е още по-силно изразена на седмична графика).

Според Болинджър - скъсяването трябва да е под 1,7281.

Успехи.

Коментар

• коко

Не знам но тоя пазар пак сбърка , долара пада срещу канадеца и поскъпва срещу евро , и при евро-канадец това движение до къде ? то дъно дъно но май нещо пак се увличат. А вече казаха че много пари има в кросове и малко в мейджъри , та кой пак ще си е купил скъпи разни работи ? Сигурно няма да са многото пари.Но щом са тръгнали няма начин да не продължат докъто ги хване второто флагче в обратната посока.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Blagodaria za saveta, umnata i na teb.

hehe spoko dokato ne bie 1980-2040 nishto ne e shure no za men e nagore i to dosta
        Uspeh

Коментар

• [quote="koko"]
          Първоначално изпратено от salmin
          Болинджър и Енвелоп- съпоставени с 4 та вълна по Фибоначи.
          Но в принцип -ми се струва трудно изпълнимо -поне до вторник.
          И аз мисля подобно но с тая разлика че за мен спада от 2359 завърши на 1864 и последващият спад е друга формация.

От тук на сетне целта според мен е 1.2235 като по пътя трябва да пробием две здрави сел зони а именно около 1988 около 2112 очаквам корекциика евентуално от 1926 и после влизаме в силната сел зона 1970-2010 която мисля че ще падне.

Успешна търговия

За мен е реален стоп на ЪП движението- 1913 и по силният- 1944, ако разбира се Бен Ладен удбно не се обади пак / той май си е трейдър влюбен в Евро валутата/.Не го виждам поне до май нов връх до 1.2000
          Но все пак ФХ си е ....ФХ, така, че умната! -)
          Е- да ама не !!!!

Коментар

• GBP/CAD

Първоначално изпратено от Jack_Daniels
            EUR/CAD се понижи под дъното от миналата седмица - 1,3620. Удачно ниво за покупка може да се търси в зоната около 1,3550 със стоп под 1,3500. Целта на позицията може да се остави отворена и да се играе по-дългосрочно с натрупване (buy on dips), тъй като възходящият потенциал е доста добър.
            Колега,благодаря за идеята - докато чакам дългите Е/Д да почнат да работят,реших,че няма да е лошо да купя Паунд/канадец,а не Е/Кад,тъй като е по-волатилен.Тук нямам вълново виждане на движението,но двойката е подчинена на движенията на паунд и кад,а очаквам кабела да заоре в северна посока,а от там да дръпне яко и П/Кад.Влязох преди 1 час на 1.9867 и сега ще гледам какво ще стане

Коментар

• Първоначално изпратено от salmin
              Болинджър и Енвелоп- съпоставени с 4 та вълна по Фибоначи.
              И аз мисля подобно но с тая разлика че за мен спада от 2359 завърши на 1864 и последващият спад е друга формация.

От тук на сетне целта според мен е 1.2235 като по пътя трябва да пробием две здрави сел зони а именно около 1988 около 2112 очаквам корекциика евентуално от 1926 и после влизаме в силната сел зона 1970-2010 която мисля че ще падне.

Успешна търговия

Коментар

• gbp/cad

valutnata dvoika predlaga dobra vazmojnost za pokupki pri dostigane na niva okolo 1.9950-20 sas stop dostignatia istoricheski minimum pri nivo malko pod 1.9900

Коментар

• Технически нива за 27 февруари

investor.bg/article.php?cat=2&id=33937

USD/CHF: Зелената валута достигна ниво от 1,3225 спрямо швейцарския франк днес, което е най-високата стойност от началото на годината. Следващата съпротива е при 1,3282 (връх от 16 ноември). Евентуална корекция в низходяща посока би срещнала подкрепа съответно при 1,3142 (пивотно ниво за деня) и 1,3035 (20-дневна плъзгаща средна).

Коментар

• EUR/CAD се понижи под дъното от миналата седмица - 1,3620. Удачно ниво за покупка може да се търси в зоната около 1,3550 със стоп под 1,3500. Целта на позицията може да се остави отворена и да се играе по-дългосрочно с натрупване (buy on dips), тъй като възходящият потенциал е доста добър.
                    Кучето те гледа с уважение, котката - с презрение, а прасето - като равен

Коментар

• eur/cad

Eврото проявява изключителна слабост спрямо всички валути. С наближаването на момента за повишение на лихвите от ЕЦБ обаче очаквам това да се промени. Възможно е валутната двойка да продължи спада си под 1.3600, което би било добра възможност за покупка.
                      В случай, че това ниво бъде преодоляно е възможно понижение към 1.3580-50, където може да се купува със стоп 1.3480 и таргет първоначално 1.3800 а впоследствие и доста по-нагоре.

Коментар

• Подкрепата при 1,1850 вероятно ще бъде непосредствена цел по време на азиатската сесия в понеделник. Ако бъде осъществен пробив, който да намери продължение и след отварянето на европейските пазари, поскъпването на долара може да продължи до низходящата трендлиния свързваща дъната от 5 юли и 15 ноември в следващите 1-2 седмици.

Коментар

• Болинджър и Енвелоп- съпоставени с 4 та вълна по Фибоначи.
                          Е- да ама не !!!!

Коментар

• Parvo 1.1840-50, sled tova sedmicno zatvariane 1.1950

Коментар

• Първоначално изпратено от salmin
                              Нещо доста станно ми сочат индикаторите към 1932-1959-2004 .
                              Макар, че в момента излязоха данните на САЩ- отскок и обратно на 1892 .
                              Някой има ли на същото мнение?
                              ami po princip i az sam na tova mnenie s izvestni rezervi .
                              samo bi li mi kazal koi to4no indikatori ti davat tazi posoka ?

pozdrvi
                              Kiril
                              Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Нещо доста станно ми сочат индикаторите към 1932-1959-2004 .
                                Макар, че в момента излязоха данните на САЩ- отскок и обратно на 1892 .
                                Някой има ли на същото мнение?
                                Е- да ама не !!!!

Коментар

Working...
                                X