If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Скакалец, очаквам EUR да продължи да поскъпва след утрешното дерби.
Коментар
intrad
eur/usd
privet na vsichki, eto niakolko vyzmojni scenaria i ot men:
1. Lihvite ostavat nepromeneni - test na 1.2350 (pri probiv nagore)
2. Spored ochakvaniata povishenie s 25 punkta (tezi koito sa ochakvali 50 zakrivat pozicii) skokove na sever 80-100 i sled
tova test na 1.1930 (v zavisimost ot izkazvaniata za bydeshtata politika)
3. Pokachvane s 50 punkta - test na 1.1930 (pri probiv 1.1780-50)
Pri variant 1 vyzmojno izlizane ot range-a posoka sever, pri variant 2 ostavame v range-a, variant 3 izlizane posoka iug.
Ako niakoi ima komentar shte mu byda blagodaren
Скакалец, ако изключим от картинката техническия и фундаменталния анализ, погледнато от чисто търговска гледна точка, това си е спекула на едро. Днес купувам защото знам, че утре ще има голям пазар за тази валута. Иначе за какво съм им толкова долари в дългосрочен план на големите. Като имаш предвид, че голяма част от доларите са закупени с краткосрочни заеми, които трябва да се връщат?!
Коментар
Tech
eur/usd
JeyJey кой сценарий?
Скакалец, през последните два дена големите се позиционират да продават usd/chf след анонса.
jey jey Според мен преди покачването на лихвите си нагласи нещата за покупка или изчакай след покачването пазара да се успокои, а е възможно и да не покачат лихвите. Сам си вземай решенията. Успех.
Za men dneshnoto dvijenie e potvarjdenie za validnostta na tazi Res. linia High na daily : 1.2896 (13.02.04) i 1.2308(02.06.04) i dokato se namirame pod neia ne smiatam da kupuvam.Uspeh na vsichki
Коментар
Tech
eur/usd
JeyJey, утре в 21:05 часа купи евро с 1/2 от позицията. Ако вдигнат с 25 пункта купувай веднага.
Ако вдигнат с 50 пункта, което е много малко вероятно, изчакай 5 минути и пак купувай еврото с другата 1/2.
newmeta, бързи, бавни има ли значение? Важното е, че утре ще има мноого пари на пазара. Пък и нали трябва да си каля нервите и реакциите. А някакви мнения за сценария и евентуална прогноза?
Tasuki - Tenkan-sen на weekly chart несъмнено е важен,но за мен сигнала за покупки е генериран от системата ми от индикатори.
За daily chart - днешната свещичка може и да не реализира bearish engulfing.100 МА е на 1.2063; Senkou Span A e на 1.1946;Parabolic SAR e на 1.2059;
Погледни сега Ichimoku с Shift на daily chart - 1.2067 се явява ключово ниво!
А имаш и 3 фрактала на 1.2037; 1.1957 и 1.1953
Всичко това не прилича много но коментар,ама може и да е полезно за някой,знам ли?
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Коментар