If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте спекуланти
След като снощи ФЕД вдигна лихвите за първи път от 4г. насам, пазарът реагира доста плахо и
несигурно в търсене на посока.EUR/USD поскъпна до 1.2205 където намери силна съпротива в
следствие на което последва продажба до 1.2130
Като цяло очакването за вдигане на лихвите в САЩ с 0.25% бе изконсумирано доста отдавна което и
не доведе до по-резки движения. В момента пазара консолидира в рейндж 1.2130 - 1.2210
За да има яснота за по сериозно движение в посока нагоре или надолу трябва да бъде пробито едно от
тези две нива.Лично моето убеждение обаче е, че покупката на евро от текущи нива 1.2135/50 е
печелившата позиция за момента със Стоп на 1.2040 и таргети 1.2210/30 и 1.2340/60
Успех на всички Спекуланти
GGG snosti gi napisah vij malko po-nazad vav foruma. sega trqbwa malko da izlqza, slagam profit stop na 1,2160 , 4e da ne se obyrka nesto dokato me nqma : )
skaklec po-dobre q zatvarqi tazi poziciq dokato e vreme! PMI e po-lo6 ot o4akvanoto, nesto pove4e ne samo 4e ne e po-dobyr ot minaliq mesec, a dori e po-zle.
bezraboticata nqma kak da e OK taka 4e pytq za men e nadolu!
Здравейте на всички. Интересувам се отскоро от такива работи, но не разбирам много. Ако има някой желаещ да ми обясни малко, ще му бъда много благодарен. E-mail - ът ми е slav_iliev@abv.bg. Благодаря предварително. Какво е Tankan?
Zdravei, kakvi sa ti fundamentalnite dovodi da zaemesh kusa v eur/usd vchera. I az sum kus ot analogichni niva, no moite dovodi biaha izcialo nachertanata tehnicheska kartina.
Коментар