If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
systray, spored men moje da se prodade EUR na 1.2165 sas stop nad 1.219(74.6%) osnovanie za tova sa na 1h dark cloud cover i bearish kiking na 8h engulfing i trend linia na daily.Uspeh
Скакалец, и аз така ги виждам, дано Tasuki да не е прав за обърнатата H&S. Стопа го бях
сложил на 0.6430, но преди час го махнах, защото не бях пред компютъра и не искам
да обера някой по-нервно движение. Но позицията е малка. Благодаря за money
managment правилата, ще се опитам да ги спазвам :-) Tasuki, благодаря и на теб
за мнението, дано не се окажеш прав :-)
Благодаря ти за мнението, Тасуки.
T.A.D, аз съм се отказал да търся логика в реакцията на пазара при малки отклонения на икономическите показатели от очакваните стойности.
Skakalec, na 4h ima pinseta koeto pokazva che resistance za sega se darji , no triabva potvarjdenie v sledvashtite 4 chasa . Sell signal ima na 2h pinseta+potvarden hanging man i moje da se probva niakakva prodajba sas stop 0.6414.
Коментар
supertreder
Скакалец
zashto loshi danni ne sa chak tolkova loshi ne se razlichavat mnogo ot predxodnite normalno reagira pazara spored men i dnes pazara e spokoen greshax kato si mislex che us lixvata moje da promeni riazko pazara isi priznavam greshkata i zachto vav foryma ne pishat mnogo ot targovcite da ne se otkazvat ...men lichno mi e polezno vsiako edno mnenie i ne smiatam che ima nedastoini ychastnici daje guru s koito se zaiajdaxme mi be polezen promenih si strategiata i sega sam mnogo spokoien kogato targyvam i ako pak niakoi ne my haresva moia post molia da ne go chete!!!
От тази консолидация вече 4-ти ден не мога да се включа. Tasuki, този double engulfing на дневна според мен може да доведе до пробив нагоре. Притеснява ме седмичната - движи се в коридор, който е съвсем малко бичи.
Вече силно се изкушавам за едно залагане на рулетен принцип от текущи нива. Но това разбира се е глупост.
Да се върна на седмична - един пробив на 2230 би могло да доведе до едно измъчено покачване до 26++. Само дето инерцията е никаква.
Как ги виждаш нещата?
Защо при такъв фундамент долара не се срути? Дали защото при пред-те толкожа лоши данни очакваха от ФЕД да дигне лихвата с .50%, а сега ..? Некой мое ли да ми го обясни по-така на мозъчната ми клетка?
Наблюдаващ, ето какво правя аз: при всяка сделка рискувам до 2.5% от сметката си. Така ако отворя позиция с 10% от сметката си (което е рядкост) стопът не е по-дълбок от 25п. При позиция, отворена с 5% от сметката, стопът е не по-дълбок от 40-50п. Независимо от размера на позицията, стопът никога не е по-дълбок от 50п. Ако си мислиш за стоп > 50п, по-добре е да потърсиш друг вход.
Коментар