IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Писна ми! eur/usd

Ама трябва да има някакви причини...и логика ъх,хм,уф и др. подобни цитати от Пътеводителя

Коментар

• Писна ми! eur/usd

systray, spored men moje da se prodade EUR na 1.2165 sas stop nad 1.219(74.6%) osnovanie za tova sa na 1h dark cloud cover i bearish kiking na 8h engulfing i trend linia na daily.Uspeh

Коментар

• Nzd/Usd

Скакалец, и аз така ги виждам, дано Tasuki да не е прав за обърнатата H&S. Стопа го бях
        сложил на 0.6430, но преди час го махнах, защото не бях пред компютъра и не искам
        да обера някой по-нервно движение. Но позицията е малка. Благодаря за money
        managment правилата, ще се опитам да ги спазвам :-) Tasuki, благодаря и на теб
        за мнението, дано не се окажеш прав :-)

Коментар

• Nzd/Usd

Благодаря ти за мнението, Тасуки.
          T.A.D, аз съм се отказал да търся логика в реакцията на пазара при малки отклонения на икономическите показатели от очакваните стойности.

Коментар

• Nzd/Usd

Влязох къс от 0.6399, стоп 0.6425, цел 0.6320

Коментар

• Nzd/Usd

Skakalec, na 4h ima pinseta koeto pokazva che resistance za sega se darji , no triabva potvarjdenie v sledvashtite 4 chasa . Sell signal ima na 2h pinseta+potvarden hanging man i moje da se probva niakakva prodajba sas stop 0.6414.

Коментар

• Скакалец

zashto loshi danni ne sa chak tolkova loshi ne se razlichavat mnogo ot predxodnite normalno reagira pazara spored men i dnes pazara e spokoen greshax kato si mislex che us lixvata moje da promeni riazko pazara isi priznavam greshkata i zachto vav foryma ne pishat mnogo ot targovcite da ne se otkazvat ...men lichno mi e polezno vsiako edno mnenie i ne smiatam che ima nedastoini ychastnici daje guru s koito se zaiajdaxme mi be polezen promenih si strategiata i sega sam mnogo spokoien kogato targyvam i ako pak niakoi ne my haresva moia post molia da ne go chete!!!

Коментар

• Nzd/Usd

Ако до 20ч. 0.6420 не бъде пробито, бих изместил стопа на 0.6430

Коментар

• Nzd/Usd

Аз бих скъсил със стоп на 0.6450, цел 0,6315
                    Тасуки, погледни графиката на 4ч.

Коментар

• Писна ми! eur/usd

От тази консолидация вече 4-ти ден не мога да се включа. Tasuki, този double engulfing на дневна според мен може да доведе до пробив нагоре. Притеснява ме седмичната - движи се в коридор, който е съвсем малко бичи.
                      Вече силно се изкушавам за едно залагане на рулетен принцип от текущи нива. Но това разбира се е глупост.
                      Да се върна на седмична - един пробив на 2230 би могло да доведе до едно измъчено покачване до 26++. Само дето инерцията е никаква.
                      Как ги виждаш нещата?

Коментар

• Скакалец

Споко де, ще се срути. Много бързаш - чакат такива като мене и тебе да се изнервят и да излязат от късите долари.

Коментар

• Nzd/Usd

nabludavast, nadiavam se che gresha , no na daily line chart mi se vijda obarnat H&S neck line 05.05 -27.05.Uspeh

Коментар

• Скакалец

Защо при такъв фундамент долара не се срути? Дали защото при пред-те толкожа лоши данни очакваха от ФЕД да дигне лихвата с .50%, а сега ..? Некой мое ли да ми го обясни по-така на мозъчната ми клетка?

Коментар

• Скакалец

Наблюдаващ, тази двойка не съм я играл.

Коментар

• Скакалец

Наблюдаващ, ето какво правя аз: при всяка сделка рискувам до 2.5% от сметката си. Така ако отворя позиция с 10% от сметката си (което е рядкост) стопът не е по-дълбок от 25п. При позиция, отворена с 5% от сметката, стопът е не по-дълбок от 40-50п. Независимо от размера на позицията, стопът никога не е по-дълбок от 50п. Ако си мислиш за стоп > 50п, по-добре е да потърсиш друг вход.

Коментар

Working...
                                X