If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Tasuki, уча право, не съм икономист, но ето до какво води покачването на заетостта в твоя пример с Форд.
По-висока заетост = ръст на платежоспособно търсене. Хората веднъж харчат повече и още веднъж се чувстват по-сигурни да теглят заеми. Форд продава повече коли и на свой ред тегли заем за увеличаване на производствените си мощности. Акциите му поскъпват и за да се сдобият с тях чужденците също купуват долари.
Всички (потребители, производители и инвеститори) търсят повече пари, което води до повишаване на цената на парите (тяхната лихва). И $ поскъпва.
За днешните данни: iav е направил интересна прогноза. Ако NFP наистина излезе 220к доларът сериозно ще поевтинее. Аз ще стоя настрана и ще гледам шоуто отстрани.
Успех!
".. forget the news, remember the chart... you are not smart enough to know how news will affect price..
...the chart already knows the news is coming.."
Добър ден на всички
понеже стана дума за очакванията за данните от щатите ето и мойте:
Според мен понижението на поръчките за внос и износ, както и вътрешните поръчки коствено води до намаляване на заетостта и очаквам тя да бъде в рамките 220 -230 000 интересна е и започналото да се прокрадва мнение за обезпокойтелен ръст на инфлацията в еврозоната може да тласне еврото над 1.22 трайно. Цената на петрола също спомага за такова повишение.
Scakalec, dvijenieto na eur dnes spored men ste se opredeli ot usd/jpy na 1h ima 3 doji i triabva da ima burzo poskupvane na jpy,za men pokachvane na eur dnes ste e po skoro ot prodajba na usd/jpy.Ste mi e interesno da procheta tvoeto talkuvane na fundamenta.Uspeh
volume e slozno ako ne i nevuzmozno za opredelqne fuf forexa. mislq, 4e go pravqt na baza tickove za edinica vreme i moze bi promqna na kursa pak za edinica vreme.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Tasuki, учудва ме последния ти пост. Всеки икономист би ти обяснил какво е значението на заетостта. Ако нямаше значение, нямаше да има и пазарна реакция. В последно време не следя новините и търгувам изцяло тех. Но преди заетостта ... Имам къса позиция е/йена и съм и сложил един 30п TS
Коментар