IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще пусна отново една от възможните интерпретации на онова, което пишат в различни книги. Гаранция няма никаква, но ако някой опита, редно е да бъде с малка гаранционна сума (според мен- 5 до 7 % от акаунта).

На графиката има показана Вила на Ендрюс, както и Канали на Болинджър и др. индикатори. Според тълкуване на различни играчи може да се влезе с дълги при GBP/USD след 1,7569. Съществува и дивергенцията на Седмична графика в подкрепа на казаното. Под 1,7374 Болинджър (и негови анализатори) съветват да се скъсява.

Това, което аз мисля е, че между 1,73 и 1,75 има две фигури разлика, което МИ показва, че могат да се хванат доста движения, предвид очаквани много корекции, т.е. да се направят нови коректиращи анализи.

Горното не е указание за участие на валутните пазари. Всеки взема сам решенията си, като се съобразява със своите възможности и редица други фактори!

Успехи! :-)

Коментар

• мичиганския

Него ще чакат и после ако е лош долара ще пада ако е добър може и да се върнем където беше вчера . Но дори и да падне долара веднага движението ще си започне корекция просто няма начин все още нищо не е станало.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Аз мисля че времето е 1,76 ако не пробие и се задържи над 7615 тогава мисля че може да се скъси

Коментар

• При GBP/USD е време за къси.

Коментар

• Ako te kefi long vnimavai megdu 2049 i 2074-tova e sell zona

Коментар

• sega nakade ? .......na gore nali?!?

Коментар

• Speko

Движението на юг ще продължи , ФЕД ще повишават лихвения процент и над 5 дори , не случайно го казаха те са стигали до над 10%. Трябва им втори връх на сток пазара иначе ще изпаднат в депресия и то много дълбока. Задължително трябва да го направят и то по висок от този по Клинтъново време , тренда нагоре там е силата на тяхната икономика - нямат ли го много зле. Не е възможно да се удари по-нагоре без поскъпващ долар - няма как да стане , затова може би Трише греши , а освен това вече е и много късно и от това да произлезе едно напразно боричкане. ФЕД нямат избор и от новия шеф дори нищо не зависи а само може да мърмори ,че по време на предшественика му бе допуснато такова рали на сток пазара , а наскоро на цените на недвижимите имоти. Не знам може и да греша защото гореспоменатите цели са достижими и по обратния път - силна обезценка на долара и цените на акциите пак уж ще подскочат като опарени и индексите ще си пробият върха.Обаче въпроса е дали валута номер едно ще издържи и няма да бъде подменена от друга на лидерското си място. И все пак не съм на мнение , че си заслужава да рискуват ако това може да се постигне с едни 10% лихва .
                D.Y.F-091066

Коментар

• КОКО,
                  Директно за 1,26 забрави!
                  Трябва ни поне 1,1750, дори аз смятам 1,17
                  а за 1,14 забрави, това е моят съвет, поради това, че следващия таргет е 1,55.
                  дори не смей да си помисляш, че някой ще тръгне да обира стопове до 1,13
                  Това е моя модел, но това че вчера ецб вдигна лихвата малко ме притеснява

Хайде успех,
                  ще се мяркам тук от време на време!

Коментар

• Коко

Мисля , че правилно си постъпил няма смисъл да отиграваш големи движения с много , по тоя начин от 30п за мен оня ден ги направих на 30 загуба и дабре че вчера си ги върнах , че ми бе черно и ми се струваше че целия свят е срещу мен. То всеки ден си има движение от по половин фигура минимум и алчността само може да ни извади от играта затова с много само за малко.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
                      KOKO,
                      Защо затвори села преди 1,2000?
                      1,19 90 е сигурно
                      Спеко, не съм затворил села а само част от него защото бях натоварил много изкарах си пари за стопа по тоя начин.
                      Причината да пиша е факта че осъзнах че това което правя е ВРЕДНО, тъйкато има много начинаещи без изградени навици в ММ които да се подведат от мен.

Мисля че целта на еврото е 1.1375, нямам индикации за завършеност долу, сега мисля че сме в корекция до към 1.22-1.26 макс на цялото движение от 1.35, за мен 5 та вълна свърши там а не на 1.36- там свърши 3та и пета е по-ниска от нея, та за последното движение от 1.23 първоначално мислех и отигравах варианта за завършеност на 1.1863 и после WXYXZ и нагоре корекция до 1.21-1.22, Радо ми каза че според него движението няма завършен вид и ни трябва дъно под 1800 , аз не го виждах така но последното движение с импулси което си беше много мафиотско, въпреки че го хванах, а и времето си изпревари аз мислех че 2-3 дни ще мъкне за 2040-50, та всичко това ме навява на мисълта че Радо може да е прав. Успехи

Иначе си стискам къси брат но ще стане някоя беля наистина и не е редно това което правя

Успехи

Коментар

• KOKO,
                        Защо затвори села преди 1,2000?
                        1,19 90 е сигурно

Коментар

• Здравейте и успешен ден,

Аз спирам да пускам идеи за търговия защото съм бесен.

Вчера се изпълни предвиждането ми за цел 2040-50 от началото на седмицата, даже замествах един колега със платени сигнали които ги дублирах и в зоната, там им хвананах първо лонг от 1918 стопирах ги на 52 пак ги логнах от 38 задейства им тп на 2003 и пак ги логнах от 1980 и им задейства тп на 2028. Интересно е че хората които ме критикуваха за лонга същите ме критикуват за шорта сега а аз просто си следвам плана от началото на седмицата.

Но не съм бесен на някой а СЪМ МНОГО БЕСЕН НА СЕБЕ СИ.
                          След като анти ме попита ти какво до 21 ли ще добавяш, осъзнах че това което правя е адски ВРЕДНО. Защото ще направя 10 добри търговии, на 11 ще згреша, нормално е, но точно тогава ще се намери някой умник да надуе волуме на мах и после ще ме псува цял живот без да имам вина.

Успешна търговия

ПП. Само кратък обзор за деня, по теорията "цена-време" имаме фиксирана селл зона около 1.2052 и фиксирана бай зона около 1.1982 също така имаме ключово ниво за потвърждение на селл идей пробив на 1.1948, все още нямаме такова за бай.

Коментар

• 1.2018
                            Close SHORT eur

Коментар

• koko s tvoe pozvolenie shte popravq cifrata 9999999999999999.9%

Коментар

• аз вече се съмнявам , че ще имаме тест на 2050

Коментар

Working...
                                X