If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Tази двойка си е за купуване отвсякъде.
целта е поне 1.34 но си мисля,че и 1.40 и е
малко до първи сняг.
Лека вечер.
Коментар
supertraider
nevqrvasht
i az go priemam po skoro na shega,a tova US-povedenie moje da se nareche podgotovca za izbori po amerikanski i niski lixvi za dalgosrochni zaemi koito razbira se posle se vrashtat s visoki lixvi no kakvo da se pravi takava im e sadbata ,a nashta dali shte e da shtrakame po klavishite na kitaisko-amerikanskite si komputri???
A Awe ti ne si razbral maj. NE priemajte tva dolu mnogo naseriozno, A otnosno 2ta puti stana greshka ponege mi lagna vruzkata. Daj po-spokojno 4ove4e. A na novobrancite:IZVINQVAJTE i KATO VIDITE T.A.D. imajte 1naum, no mislq 4e ste pulnoletni i mogete da pravite sami pezenki..Ina4e ste veselqci
The new "colored money" recently introduced, we are being told, is to prevent counterfeiting. They will be used for government surveillance programs, and to actually confiscate, (steal) our money at roadblocks, airports ect. These new bills come with a little something called the RF ID tracker tag. The RF ID tracker tag has been in all new bills above $5 since the late 90's, but the new one is amazingly small, more powerful, and can store huge amounts of information. Of course, they won't tell you this. All they will say is that there are ``confidential'' security elements to the new $20 that won't be publicized, but are known to law enforcement, said Marsha Reidhill, the Federal Reserve Bank's assistant director for cash.
There was an AP article about a lady being stoped in Florida. The "Law enforcement personell" used the detector and discovered she had 10 grand on her. They confiscated it. Last I heard, she was still trying to recover her life savings.
ТАД, благодатя ти за инфото. Метатрейдъра наистина е #1
Коментар
neviarvasht
EUR/USD
Abe T.A.D ti bratle triabva bakel da ne razbira6 koe e impulsno dvijenie i koe e korektivno sled kato moje6 da govori6 4e sega otivame kam 1.45 predi 1.10. Ta i go tvardi6 kato izklu4itelno ve6t koeto govori za tova 4e niama6 gram opit v taia rabota molia te edin pat zaradi novobrancite koito 4etat tozi forum i vtori pat za da ne stava6 sme6en nedei da tvardi6 tezi gluposti s takava uverenost spodeli si mnenieto v koeto niama ni6to lo6o no do tam i go kaji " az predpolagam " za6toto vsi4ko e predpolojenie predi da e fakt a vseki 6te preceni dali ima smisal da obra6ta vnimanie na tvoite predpolojenia no da mi zaiaviava6 kategori4no za 1.45 i da mi kazva6 da go zapomnia pri polojenie 4e se dvijime nagore v korektivni dvijenia sas srednosro4ni celi posto e sme6no
.. E do 2011 ima vreme. Moge puk i da stane kato vuv fantastisti4nite filmi ot -80:federaciqta i buntovnicite, ama dali U.S. ili EC shte vidim, a U.S. zasega nqma kvo da opravqt osven iconomikata si
Коментар
supertraider
EUR/USD
t.a.d. zashto si mislish che dificita im e problema ,i zashto da si devalvirat valytata ,te za da go napraviat parvo im triabva inflacia a tia se pravi svisok lix.% i toia sriv niama da e pri US a po skoro otsreshta a che se dvijim kam eur=usd e po sigyrno..
Коментар
supertraider
EUR/USD
t.a.d. zashto si mislish che dificita im e problema ,i zashto da si devalvirat valytata ,te za da go napraviat parvo im triabva inflacia a tia se pravi svisok lix.% i toia sriv niama da e pri US a po skoro otsreshta a che se dvijim kam eur=usd e po sigyrno..
Ami tursq vuv vsi4ki crosove i... tiq dni maj she se zanimavam s usd/ cad i /chf , ne samo dulgi... ina4e cci,Direct. movement,ROC,williamsR%,MACD i na pogolemite gledam Osc., MA i RSI, no kolkoto pove4e mogesh da obhvanesh tolkova po-dobre, no da ne ti stava kasha v glavata. Otvori si 2grafici s razli4ni indic. naj-dobre spored men. Az sum naj fen na netdania. Naj me kefi interface i predpolagam imash metatrader... Tova e i uspeh
Коментар