IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• prognozi

Момчета,gbp/chf е за продажба от 2.288
    Гледайте chf/jpy ,там е ключа за jpy...
    Лекичко sell 109.50
    Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
    [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• prognozi

Петре някакви прогнози за днес?

Коментар

• NZD

10x Cable guy

Коментар

• usd/jpy

Daywalker, spored men obiasnenieto e v weekly usd/jpy (tri povishavasti se minimuma , macd, AO, fraktal 112.36)

Коментар

• NZD

Alhimik, http://www.dailyfx.com/calendar/Calendar.html

Коментар

• Daywalker:JPY

dosta sam iztarval i sega 4eta propusnatoto,no v4era Nikkey e padnal s - 259 i zatova nqma kupuva4i,aUSD/JPY se korelira silno s nikey

Коментар

• NZD

Някой може ли да даде линк на икономически календар, който да отразява и събитията,
                касаещи NZD. Bertram ти не можеш ли да помогнеш, знам че следеше GBP/NZD.
                Благодаря и успех на всички.

Коментар

• eur/usd

systray, vchera i az imam -30 p tuk , no dnes ste si gi vzema.

Коментар

• usd/jpy

sega seriozno! nqkoi ima li obqsnenie zasto JPY ne q kupuvat osven izkazvaneto na onq sys sme6noto ima (nesto Skakibara li be6e) za kurs 1,20
                    az li4no sym kupil JPY srestu eur kakto i malko srestu USD

Коментар

• usd/jpy

Simo i Kalinkata da vzemat da kupqt malko evra 4e da vdignat kursa za da mojem da skysim otnovo za 40 -50 pipsa do novinite : )

Коментар

• usd/jpy

Плитък стоп не е за препоръчване.
                        Считам,че над 109.90 е добре да се постави.
                        Волатилността е голяма,лято е все пак....
                        Разбира се,при положение,че сгреша,ще си покажа физиономията отново.
                        Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                        [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• eur/usd

Tasuki, мислех, че си влязъл на 1.2390. Аз вчера след ударения стоп и падането от върха откриха нова. Бях оставил и ордери за през ноща за да я "превъртя" малко, защото входа на 1.2387 не ми се струваше добър при стоп на 1.2444. Не я писах, защото поледните няколко сделки бяха с неудачни входове и още по-неудачни стопове. Опитвах използване само на candlestick, но май не ми върши работа.
                          В крайна сметка открих нова къса благодарение на вчерашния ни разговор за вълните.
                          Сега стопа ми е на 0-та 1.2400 - Не ми се губи повече. Тази седмица акаунта ми е с -5% . Но тази сделка, ако достигне таргет на С вълна 1.2220 ще оправи значително нещата.
                          Мерси за мнението!

Коментар

• USD/JPY

Скъсих от 109,51, стоп 109,76, цел 108,90. От там купувам за 110

Коментар

• USD/JPY

Razbira se ako ne sam prav ste go naprawiya. A obratnoto??

Коментар

• eur/usd

systray,niamam pozicia tuk v momenta , no pri prodavane na EUR dnes spored men stopa triabva da e nad 1.244 B=100% i pri probiv na neck line da se premesti .Uspeh

Коментар

Working...
                                X