If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някой може ли да даде линк на икономически календар, който да отразява и събитията,
касаещи NZD. Bertram ти не можеш ли да помогнеш, знам че следеше GBP/NZD.
Благодаря и успех на всички.
sega seriozno! nqkoi ima li obqsnenie zasto JPY ne q kupuvat osven izkazvaneto na onq sys sme6noto ima (nesto Skakibara li be6e) za kurs 1,20
az li4no sym kupil JPY srestu eur kakto i malko srestu USD
Плитък стоп не е за препоръчване.
Считам,че над 109.90 е добре да се постави.
Волатилността е голяма,лято е все пак....
Разбира се,при положение,че сгреша,ще си покажа физиономията отново.
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Tasuki, мислех, че си влязъл на 1.2390. Аз вчера след ударения стоп и падането от върха откриха нова. Бях оставил и ордери за през ноща за да я "превъртя" малко, защото входа на 1.2387 не ми се струваше добър при стоп на 1.2444. Не я писах, защото поледните няколко сделки бяха с неудачни входове и още по-неудачни стопове. Опитвах използване само на candlestick, но май не ми върши работа.
В крайна сметка открих нова къса благодарение на вчерашния ни разговор за вълните.
Сега стопа ми е на 0-та 1.2400 - Не ми се губи повече. Тази седмица акаунта ми е с -5% . Но тази сделка, ако достигне таргет на С вълна 1.2220 ще оправи значително нещата.
Мерси за мнението!
systray,niamam pozicia tuk v momenta , no pri prodavane na EUR dnes spored men stopa triabva da e nad 1.244 B=100% i pri probiv na neck line da se premesti .Uspeh
Коментар